Ahoj! chcem sa spýtať aký vplyv na náš organizmus má pitie vína (ľubovoľného) k jedlám. Samozrejme že nemyslím ťažké jedlá a jedlá ku ktorým sa vyslovene nehodí. Či to napríklad nejakým spôsobom neurýchľuje metabolizmus alebo nepodporuje spaľovanie tukov. Alebo naopak či to je pre nás skôr záťažou. Ďakujem :)
Víno k jedlu
no, to je pre mna novinka :) a kde by som ju nasla? akoze tam podavaju ich vina iba? :D co tam varia?
ano, ja uz som od tejto znacky ochutnala asi vsetky druhy, co maju :D a vedeli ste inak, ze maju aj vlastnu restauraciu? to som sa nedavno dozvedela a celkom ma to zaujalo. :)
vsak maju aj stranku, vies si pozriet celu ich ponuku :) ale v obchode podla mna nemaju vsetky, co maju na stranke.
machiia a kde si po nich pokukovala, ked nevies ci ich v obchode maju? :)
stastna125 je to Elesko, ale neviem ako chutia vobec. teda viem, ze ich kupuju aj svokrovci casto, ale kvalitovo neviem ako su na tom. tak reku ci nema dakto skusenost konkretne s tymito na obrazku.
We offer the right solution to your financial needs. We stand apart from other lenders because we believe in customer service, and we stay with you until you get the results you want. In general we offer home cash, car cash, hotel cash, commercial cash, business cash, etc., at lower interest rate of 2%. Contact us +918131026914 or email pacificlanding350@gmail.com Pacific landing Services Mr. Gupta Dwyer.
to su vina akej znacky? nie je vidiet na fotke.
Na stôl domov sa kupuje ľahko :D A vlastne hocikam, stačí, keď aspoň trošičku poznáš svojich blízkych a čo zhruba obľubujú. Veď to nemôže byť pre nikoho problém predsa :)
No tak tebe sa nakupuje, keď sa takto vyznáš :) Aj na stôl aj na oslavy napríklad.