Víno k jedlu

Príspevok v téme: Víno k jedlu
veika

Ahoj! chcem sa spýtať aký vplyv na náš organizmus má pitie vína (ľubovoľného) k jedlám. Samozrejme že nemyslím ťažké jedlá a jedlá ku ktorým sa vyslovene nehodí. Či to napríklad nejakým spôsobom neurýchľuje metabolizmus alebo nepodporuje spaľovanie tukov. Alebo naopak či to je pre nás skôr záťažou. Ďakujem :)

oxalis

jezis vy ste babu vobec nepochopili.......co sa tyka vianoc tak ked si za kazdym kolacom das dva deci a po rezni s kasou na veceru tiez dva deci tak je mozne ze menej zjes ale urcite nechudnes z toho ani gram....ale v alkohole su nejake kalorie, plus zavodnuje, plus celkovo je to pre telo jed a to je jedno kolko alkoholu. takze radim sa len krotit v jedle a na nervy si dat jablko alebo surovu zeleninu...:D

Omen

Víno sa vyberá k jedlu. Nakoľko tvoje menu nepoznáme, tak ti nedokážeme poradiť. Ku každému sa hodí iné, nielen čo sa farby týka, ale aj značky. A to platí aj v prípade rôznych druhov mias.

Majjra

Chceš biele alebo červené, alebo ružové? Či z každého niečo? 70 budete mať dospelých či sú v tom aj deti?

zdeni_richta

prosim vas vedeli by ste mi poradit ako vybrat vino k jedlu na svadbe? tak aby sa hodilo k veceri ale tak isto ho mohli potom pit hostia aj cely vecer a na druhy den im neroztrhne hlavu :D..... plus by som potrebovala vediet aj to ake mnozstvo objednat. na svadbe budeme mat 70 ludi :).... budem rada ak mi napise niekto kto uz ma tak vacsiu svadbu za sebou :) ....