Víno k jedlu

Príspevok v téme: Víno k jedlu
veika

Ahoj! chcem sa spýtať aký vplyv na náš organizmus má pitie vína (ľubovoľného) k jedlám. Samozrejme že nemyslím ťažké jedlá a jedlá ku ktorým sa vyslovene nehodí. Či to napríklad nejakým spôsobom neurýchľuje metabolizmus alebo nepodporuje spaľovanie tukov. Alebo naopak či to je pre nás skôr záťažou. Ďakujem :)

anicka89

a aké sú teda tie vína od nich ? Sú v niečom iné? Lebo za mňa je víno ako víno, čo ja viem ja som to nejako neriešila že výrobcu.

emminar

bereka my sme ich uz od nich mali moznost ochutnat vinko, bolo vyborne tak som hned zacala googlit ze ci maju len takto jednu farbu/jeden druh, no nasla som ich eshop a tam maju toho viac ako v klasickych obchodoch.

tamirilka

...ja sa v tom stale nejako neorientujem...ked ideme do restiky tak tam poviem casnikovi nech mi nieco naleje aby sa to k tomu jedlu hodilo, no ked som doma tak tiez by som si dala nejake vinko k obedu ci veceri, ale zatial mi to nejako nevychadzalo...to som radsej zjedla a potom si dala vino :D ...

hamula

Takže čo to bola vlastne iba náhoda že s k vám také dobré víno dostalo či ste si ho samé nejako vyhľadávali? My si víno nekupujeme domov tak často, práve pre toto že sa nám už podarilo natrafiť na také ktoré ani po zriedení neboli vôbec dobré.

Chrisiana

monamini ale co ty vies ci aj niekto neohovara ? :D nechce sa mi verit ze by ste takto vyhoveli fakt ze vsetkym to co ste mali kolko druhov alkoholu? lebo ja si to predstavujem ako cely regal v obchode :D a kazdy nech si zoberie co chce :D

mantika

nie novych veci sa nebojim, len som to napisala s tym ze kam az napredujeme, v akych roznych sferach sa ludstvo zlepsuje, ako sa snazi co najviac si dopriat :) budem rada ked ma tu trochu poucite :D

miacha

Asi záleží od toho v akom obchode si bola a kde bývaš. Jasné že na dedine toho toľko nebude ako v meste, no i keď aj to záleží od obchodného reťazca. Najistejšie to máš cez eshop, objednáš priamo od nich.

bereka

dievcata my premyslame nad tymi vinami Elesko, uz sme ich aj v obchode videli, ale nemali bohvie aky vyber, reku ci to niektora nepoznate a len v tom nasom obchode toho mali tak malo.

monamini

my ked sme mali svadbu tak toto bola pre mna prioritka. nechcem predsa aby mi potom poza chrbat hostia frflali ze co som im to dala ake patoky pit :D je pravdou ze sa neda vyhoviet vsetkym, ale my sme teda vyhoveli aspon sa nikto nestazoval, skor si vinko pochvalovali :)

emaniala

no kedysi sa to neriešilo, ale teraz to ide vo veľkom. ja som napríklad rada za takéto novinky, chápem nie každý to má rád a radšej sa drží zabehnutých koľají, ale podľa mňa keď nevyskúšaš nevieš :)