Ahoj! chcem sa spýtať aký vplyv na náš organizmus má pitie vína (ľubovoľného) k jedlám. Samozrejme že nemyslím ťažké jedlá a jedlá ku ktorým sa vyslovene nehodí. Či to napríklad nejakým spôsobom neurýchľuje metabolizmus alebo nepodporuje spaľovanie tukov. Alebo naopak či to je pre nás skôr záťažou. Ďakujem :)
Víno k jedlu
fuuu to zozeniem od sefa zajtra a napisem to sem diki
@ruth210 Tak najlepšie je keď si víno objednáš priamo od toho vinárstva, tam mávajú najlepšie ceny a keď napríklad berieš väčšie množstvo tak sa s nimi dá v pohode dohodnúť aj na cene
macino, kup toto a vsetci sa zblaznia, nepomylis sa.
Výroba a predaj naturálnych vín bez chemických úprav a stabilizátorov.
www.azet.sk
oni ti ho privezu aj do BA aj inde, alebo mozes ist rovno tam
ved ok ale co budete jest? ci to mas tiez ty vybrat?
v piatok mame v robote taku oficialnu veceru pre "vrchnost" co pride aj z nemecka a sef mi kazal, ze mam vybrat nejake vino k jedlu. viete poradit nieco?
@meggi36 ďakujem krásne za pomoc teda :) napíšem im teda aj ja nech mi niečo poradia a nech mi rovno povedia aj cenu podľa počtu hostí a uvidíme
zatial nie, len som chcela vediet, ze kde maju dobry vyber aby sme si to mohli pozriet :) mozno nejake vybrat este, uvidim, len s tym nemam skusenosti
Fú tak to nie, máš aj vyhliadnuté nejaké konkrétne víno čo by ste chceli? Či ešte ani to nevieš?
viem, ze su ale ci nemate s nejakym skusenosti aby som mala istotu, ze mi to vino pride v poriadku a take ako ma. kde maju dobre ceny, ako je to s dopravou a tak vies :)
Hej ono je to taký klam :D Tak na internete hľadaj, máš rôzne internetové vinárstva :)