Ahoj! chcem sa spýtať aký vplyv na náš organizmus má pitie vína (ľubovoľného) k jedlám. Samozrejme že nemyslím ťažké jedlá a jedlá ku ktorým sa vyslovene nehodí. Či to napríklad nejakým spôsobom neurýchľuje metabolizmus alebo nepodporuje spaľovanie tukov. Alebo naopak či to je pre nás skôr záťažou. Ďakujem :)
Víno k jedlu
domáce sú fajn ale pila som pár ovocných domácich a to boli pekné bolehlavy :D :D
Mrkvová, ak si to pochopila, potom palec hore! : D Domrvila som svoj príspevok. Chcela som ním povedať len toľko, že ti verím, ako reaguješ na normálne vína a na naturálne. Tie majú inú technológiu spracovania a tým pádom aj menej siričitanov. Pokiaľ nemáš problémy s dýchaním, potom si môžeš raz za čas dopriať pohár. Tebe by najviac prospelo domáce vínko.
Tie vína, čo tu spomínate, nepoznám, ani som nepila. Pila som však domáce vína a nielen z ríbezlí a boli vynikajúce. : )
to ich tam akože ako cítiš? nejako v chuti?
macino, tak aspon ze elesko. a ked mate blizko dobry obchod, tak hned si tam mohol ist a vybavene.
ja sa vyhybam, ale obcas neodolam, hlavne ked niekto ho vychvali a ja tam aj tak hned citim siricitany. a dakujem za detailne poznamky.
a co hovorite na pereg, ma ho tu niekto oblubeny?
ved nakoniec ano, to nemozem povedat ale bolo to tesne. neznasam ked musim zariadovat taketo veci a nie to co mam robit
ale nakoniec to aj tak dopadlo dobre nie?
hlavne ale ak by som mala takúto alergiu tak by som víno nepila. isto by ma to mrzelo, lebo ho tiež mám rada ale tak nie je podstatou toho keď máš alergiu sa tej veci úplne vyhýbať?
ono to nebolo prvy krat co mi nieco taketo spravil, uz som tam dlho ale prave kvoli tomu teraz premyslam, ze z firmy odidem ale to uz je na inu debatu
ale veď to máš v pohode víno a hlavné je, že budete mať aspoň nejaké víno :D a nič si z toho nerob ja mam presne takého istého šéfa, jeden deň povie jedno a na ďalší deň to už absolútne neplatí, to je taká normálka a ešte ty budeš nakoniec za neschopáka
nic som dokopy nestihol, sef bol samozrejme vytoceny ale nakoniec ma iba poslal do jednej vinarne po elesko, lebo to vraj piju vsetci co tam bud tak som ho bol kupit, som zvedavy ako to dopadne. keby som vedel, ze staci iba aby ho pila vacsina ludi co tam bude tak by som ho kupil hned aj sam -_-