Ahoj! chcem sa spýtať aký vplyv na náš organizmus má pitie vína (ľubovoľného) k jedlám. Samozrejme že nemyslím ťažké jedlá a jedlá ku ktorým sa vyslovene nehodí. Či to napríklad nejakým spôsobom neurýchľuje metabolizmus alebo nepodporuje spaľovanie tukov. Alebo naopak či to je pre nás skôr záťažou. Ďakujem :)
Víno k jedlu
tak som si dobre tipla potom :D :D
Wow ďakujem krásne za pomoc, idem to hneď napísať tej čo nm to bude vybavovať aby zobrala niektoré z tých vín, super, aspoň toto už mám z krku :D
Losos: ružové (Cabernet...), aj suché biele vína - Chardonnay, Rizling...
Kačica: červené - Pinot Noir, Merlot...
fíha tak ku kačici by sa asi hodilo nejaké červené nie?
Nič také netvrdím, to už by ste potom boli asi alkoholici :D :D To by tiež bolo asi ešte diskutabilné, lebo by záležalo od toho koľko toho vína vypijete ale minimálne by ste nemohli nikam chodiť autom :D
Budeme mať na výber z dvoch jedál hlavných, jedno bude losos s prílohou a druhé bude kačička s lokšami a s kapustou :) U nás také typické novoročné jedlo, tak sme ho dali keď to bude v tom januári :)
ešte pár mesiacov, s časom nemám vôbec problém, ja sa tiež snažím všetko čo najskôr riešiť aby sme sa nemuseli potom naháňať :) práveže sa takto vôbec nevyznáme, to, že bývame v tej oblasti neznamená, že musíme k raňajkám k obedu a k večeri piť víno :D
Možno nie sú nejaký veľký vínkari, nie každý je na to, niekto má radšej tvrdý alkohol ale na svadbe musíš mať takú všehochuť vieš ako :)
ak chceš poradiť víno k jedlu tak logicky treba napísať aj čo budete jesť lebo potom tá otázka nemá zmysel ;)
čo budete papať? :)