Ahoj! chcem sa spýtať aký vplyv na náš organizmus má pitie vína (ľubovoľného) k jedlám. Samozrejme že nemyslím ťažké jedlá a jedlá ku ktorým sa vyslovene nehodí. Či to napríklad nejakým spôsobom neurýchľuje metabolizmus alebo nepodporuje spaľovanie tukov. Alebo naopak či to je pre nás skôr záťažou. Ďakujem :)
Víno k jedlu
cauky prosim vas ake vinko by ste dali ku kapustnici, kuraciemu masku so susenymi paradajkami so zemiakmi pecenymi? :)
to by aj mňa zaujímalo. lebo u nás sa to fakt každú chvíľu mení :D aj keď stále sú to suché alebo aspoň polosuché vína ale značka sa mení. lebo keď človek skúša tak furt nájde niečo čo mu chutí viac
podľa toho aké.. viem, že na niektorých stránkach sa dajú kúpiť aj zahraničné vína
mimwi a ktore?
daju sa niekde kupit bulharske vina?
Tak s týmto úplne nesúhlasím. Ja skúšam síce nové vína ale obľubené mám to isté už asi posledné 3 roky, zatiaľ som lepšie nenašla
hlavne si myslím, že človek celý život objavuje takže stále ochutnávaš nové vína. nové obľúbené môžeš mať aj každého pol roka :D
je mi to jasné, zase nie som v tom nejaká úplne neskúsená, už zistiť z akého vína ma bolí hlava a z akého nie je úplne najmenej
To som presne myslela, tak vidíš si mi to aj potvrdila :) Podstatné je aby si ty vedela aké vína ti sedia a aké nie :)
s tým súhlasím, mne po nich tiež nebýva úplne najlepšie ale pila som už aj ovocné vínko, po ktorom mi nič nebolo takže asi t záleží aj na kvalite
neviem mne celkovo tie ovocné vína vôbec nesedia mám radšej aj tak tie suché, nie som si istá či by som mala ešte odvahu také skúšať
Tak to potom neboli moc dobré domáce vína. Ale ovocné bývajú celkovo také aj kupované. Ty by si potom asi nemala piť moc sladké vína ale skôr nejaké suché a polosuché a tak. A kvalitnejšie samorzejme