Ahoj! chcem sa spýtať aký vplyv na náš organizmus má pitie vína (ľubovoľného) k jedlám. Samozrejme že nemyslím ťažké jedlá a jedlá ku ktorým sa vyslovene nehodí. Či to napríklad nejakým spôsobom neurýchľuje metabolizmus alebo nepodporuje spaľovanie tukov. Alebo naopak či to je pre nás skôr záťažou. Ďakujem :)
Víno k jedlu
Chcete vínko len k jedlu či aj potom akože na pitie počas svadby?
ano ona hovorila, ze ked by som potrebovala, ze mi pomoze s vyberom len som chcela vediet, ze co by sa nam k tomu hodilo :) normalne budeme mat 60 hosti ale potom po polnoci pride este tak okolo 20 ratam :)
Tak to áno, isto sa s ňou poraď, keď robí svadby dlho tak bude vedieť aj s vínom poradiť, to k tomu patrí :) A akú veľkú budete mať svadbu? Koľko ľudí?
.....
Fľašovatel: Wajda s.r.o.. Šteruská 780 922 03 Vrbové
uz som nasla, ze flasovatel, to netusim co je, to asi nie je vyrobca
dakujeeem :) vo vinoteke sa pytat nebudem ale este sa poradim s tou co ma na starosti to menu na svadbe
urcite pozriem, len kedy tam zas pojdem a ci nezabudnem, som len zvedava, bral ich ozaj vela
uz aj googlim, len nie je tam vyrobca
Vôbec ale tam tie vína nestoja za veľa, tipujem cenu tak do 4 eur nie? Veď pozri nabudúce na fľašu keď pôjdeš okolo :D
vcera v tescu bral nejaky typek strasne vela bielych vin 365, neviete, kto to vyraba? nepoznam ich
Biele suché podľa mňa :) Nechaj si poradiť vinotéke :)