Ahoj! chcem sa spýtať aký vplyv na náš organizmus má pitie vína (ľubovoľného) k jedlám. Samozrejme že nemyslím ťažké jedlá a jedlá ku ktorým sa vyslovene nehodí. Či to napríklad nejakým spôsobom neurýchľuje metabolizmus alebo nepodporuje spaľovanie tukov. Alebo naopak či to je pre nás skôr záťažou. Ďakujem :)
Víno k jedlu
Ktoré myslíš? Inak niekedy sa ceny vína dosť menia aj na základe toho odkiaľ ich kupuješ :) Ak berieš priamo napríklad z vinárstva nejakého tak môžeš dosť ušetriť :)
-prosím vás toto vínko čo stojí?-
A čo si teda nevyberiete aj k jedlu nejaké víno od nich? :)
vies co mali sme stanoveny rozpocet na nejakych sest tisic, vyzera to, ze ho o nieco prekrocime ale nebude to vela takze si myslim, ze sme to celkom zvladli :) samozrejme uvidime este kolko sa vypije alkoholu potom na svadbe :)
hej poznas? no vravim, ze my sme nan zvyknuti, chuti nam takze som zvedava ci bude aj ostatnim chutit :)
vies co hlavnym jedlom si este nie sme isty, toto sa dnes rozhodneme a napisem potom sem :)
@monamini Tak to vám schvaľujem to je dobré víno :) To idete vlastne na istotu potom :D A čo budete teda papať keď k tomu chceš poradiť? :)
-ja by som potrebovala poradiť aké víno si máme kúpiť na svadbu. prosím len nie také, že 20 eur fľaša keďže budeme mať viac ako 100 hostí. najviac do 10 eur vás poprosím :)-
Fú tak to budete mať celkom dosť :D Aj ste už rátali čo vás celá tá svadba výde? Či to radšej ani nechcete vedieť? .D
este nam vsetci nepotvrdili ucast ale tak do 50 ludi by malo byt a potom este nejakych 10 - 15 by malo prist okolo pol noci :)
Ľudí budete mať koľko? Respektíve pre koľkých budete kupovať víno?
len k jedlu som chcela poradit, ze ake by sa chutovo hodilo :) uz potom na zvysok hostiny uz mame vybrate davno elesko palavu a dunaj, to su nase oblubene vina takze tie sme chceli aj na svadbu. mamka moja sice namietala, ze su z tych drahsich, ze to nas vyde vela ale to pijeme uz dlho a chcem mat na svadbe dobre vino, ktore mame odskusane