Ahoj! chcem sa spýtať aký vplyv na náš organizmus má pitie vína (ľubovoľného) k jedlám. Samozrejme že nemyslím ťažké jedlá a jedlá ku ktorým sa vyslovene nehodí. Či to napríklad nejakým spôsobom neurýchľuje metabolizmus alebo nepodporuje spaľovanie tukov. Alebo naopak či to je pre nás skôr záťažou. Ďakujem :)
Víno k jedlu
Pozri :) Toto je taká vec čo sa teraz dopredu dohodnúť, zistiť si tie ceny, zistiť si napríklad cenu dopravy a podobné veci, lebo to má každý iné vieš
Tak vidíš, tak to zbytočne nekomplikujte a pekne majte na svadbe iba to víno čo máte vybraté :)
-dobre tak ja to ešte teda pozriem, že čo by nás to vyšlo priamo u vinára a cez nejaký veľkosklad alebo čo-
zase takych odbornikov tam isto mat nebudeme :D aspon neviem, ze by mali az taku zalubu vo vine ale na druhej strane ja som chcela aby tie chute spolu ladili, aby sa navzajom nerusili vies
Aha tak to si myslím, že by vôbec nemusel byť problém, pokiaľ teda fakt nemáš na svadbe nejakých profesionálnych degustátorov vína, ktorý by tam mohli cítiť nejaký "nesúlad" tak to bude úplne v pohodičke. Bolo by to asi zbytočne komplikované keby máte k jedlu jedno víno a na zvyšok hostiny zase úplne iné
Je logické, že pravdepodobne áno ale tak vieš si to pozrieť predsa a porovnať, to už je na tebe ako sa rozhodneš :)
-akože priamo u nich myslíš? a nebudú ho oni mať lacnejšie ako v nejakých e-shopoch?-
Dá sa aj z internetu objednať, ja som ho videla vo veľa e-shopoch s vínom stačí si len googliť trochu :) Aj cenovo uvidíš ako sa pohybuje. Ale rátaj tak aspoň okolo 10 eur, to je trošku kvalitnejšie víno ale záleží fakt od toho, že aké konkrétne to je :) Ale u nich sa dá objednať
ved to by bolo asi najidealnejsie len som akurat chcela vediet, ze ci napriklad tie co budeme mat aj na zvysok hostiny co som pisala, by sa nam hodili aj k tomu jedlu vies
- veď to elesko čo ste tu písali. čo to stojí? kde ho môžem kúpiť? u nás v obchode som ho nikdy nevidela ale zase na druhej strane u nás majú na výber asi tri značky vína z bieleho červeného a možno dve ružového takže nič moc-