Víno k jedlu

Príspevok v téme: Víno k jedlu
veika

Ahoj! chcem sa spýtať aký vplyv na náš organizmus má pitie vína (ľubovoľného) k jedlám. Samozrejme že nemyslím ťažké jedlá a jedlá ku ktorým sa vyslovene nehodí. Či to napríklad nejakým spôsobom neurýchľuje metabolizmus alebo nepodporuje spaľovanie tukov. Alebo naopak či to je pre nás skôr záťažou. Ďakujem :)

duma

Mozte pomoct? Pomaham mojej kamoske so svadbou a riesime teraz vino. Viete poradit, ze ake vino tak cenovo v pohode je vhodne na svadbu a ake mnozstvo je treba kupit pre 40 ludi? Mate s tym nejake skusenosti?

hindrina

to sa zase bojím, že to zaplatím a prídu mi nejaké fľaše s vodou alebo čo :D :D neviem moc tomu nedôverujem, preto by som chcela radšej nejaký normálny obchod

Eliona

No neviem, sem tam tam majú aj nejaké lepšie víno ale ešte som tam na nejaké také čo by mi v pamäti zostalo nenarazila

mickainka

- rozumiem, nám by možno aj celkom vyhovovalo keby sme si po to mohli prísť aj my. proste, by sa nám tá doprava ako keby odrátala, že by sme ich mali napríklad lacnejšie. no nič musím to všetko pozisťovať lebo už sa nám to pomaly blíži a ja som strašne nervózna z toho, že to nemáme vybavené-