Ahoj! chcem sa spýtať aký vplyv na náš organizmus má pitie vína (ľubovoľného) k jedlám. Samozrejme že nemyslím ťažké jedlá a jedlá ku ktorým sa vyslovene nehodí. Či to napríklad nejakým spôsobom neurýchľuje metabolizmus alebo nepodporuje spaľovanie tukov. Alebo naopak či to je pre nás skôr záťažou. Ďakujem :)
Víno k jedlu
Mozte pomoct? Pomaham mojej kamoske so svadbou a riesime teraz vino. Viete poradit, ze ake vino tak cenovo v pohode je vhodne na svadbu a ake mnozstvo je treba kupit pre 40 ludi? Mate s tym nejake skusenosti?
neviete nikto teda? :( tak aspoň víno poraďte aké mám hľadať alebo čo
Mickainka už ste si to zisťovali? Lebo už máš ďalší týždeň, aby ste to aj postíhali vieš ako :)
to sa zase bojím, že to zaplatím a prídu mi nejaké fľaše s vodou alebo čo :D :D neviem moc tomu nedôverujem, preto by som chcela radšej nejaký normálny obchod
Najjednoduchšie máš pozrieť nejaké e-vinárstva. To už máš za sebou?
joj to nie, myslela som skôr niečo také ako vináreň? len kde majú toho viac na výber
No neviem, sem tam tam majú aj nejaké lepšie víno ale ešte som tam na nejaké také čo by mi v pamäti zostalo nenarazila
Ja najčastejšie kupujem víno v Lidli: www.letakytentotyzden.sk Majú kvalitné vína vo veľmi dobrej cenovej kategórii :-)
neviete mi poradiť kde by sa dalo v trnave kúpiť kvalitnejšie víno k jedlu?
- rozumiem, nám by možno aj celkom vyhovovalo keby sme si po to mohli prísť aj my. proste, by sa nám tá doprava ako keby odrátala, že by sme ich mali napríklad lacnejšie. no nič musím to všetko pozisťovať lebo už sa nám to pomaly blíži a ja som strašne nervózna z toho, že to nemáme vybavené-