Ahoj! chcem sa spýtať aký vplyv na náš organizmus má pitie vína (ľubovoľného) k jedlám. Samozrejme že nemyslím ťažké jedlá a jedlá ku ktorým sa vyslovene nehodí. Či to napríklad nejakým spôsobom neurýchľuje metabolizmus alebo nepodporuje spaľovanie tukov. Alebo naopak či to je pre nás skôr záťažou. Ďakujem :)
Víno k jedlu
-tak nakoniec nám prišla aj tá posledná cenová ponuka, ešte ochutnáme posledný krát tie vína už sa hádam rozhodneme :) mám už toho celkom dosť-
V pohode :) Ja som tiež pred tým nevedela ale keď už to raz človek rieši tak si to zapamätá, to sú užitočné veci
no chcela som vedieť, že kde sa u nás dá kúpiť dobré víno a keď nie to, tak aspoň to, že aké víno dobré by ste odporučili, čo by som mohla ochutnať :)
S čím ty vlastne potrebuješ pomôcť? Napíš to veď ešte raz nech aj my čo nevieme čo si písali sme trochu v obraze a nemusíme to celé čítať
takže sa nedočkám či čo? každému tu poradíte a mne furt nikto nič
Aha, dobre vdaka, v tomto sa ja akoze vobec nevyznam takze som vobec nevedela, tak aby proste nebolo malo
Aspoň tretina celkového počtu fliaš :)
-niečo sme zisťovali ale ešte stále čakám kým sa mi jedny ozvú, dala som im ešte tento týždeň a keď nič tak sa vykašlem na to a vyberieme z tých čo máme-
A rezerva by mi mala byt cca kolko flias?
Čo sa týka počtu tak isto aspoň fľašku na hlavu rátaj ale aj nejakú rezervu. Samozrejme deti do toho nerátaj ale treba mať aj nejakú zásobu navyše :)