Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Víno k jedlu

Príspevok v téme: Víno k jedlu
veika

Ahoj! chcem sa spýtať aký vplyv na náš organizmus má pitie vína (ľubovoľného) k jedlám. Samozrejme že nemyslím ťažké jedlá a jedlá ku ktorým sa vyslovene nehodí. Či to napríklad nejakým spôsobom neurýchľuje metabolizmus alebo nepodporuje spaľovanie tukov. Alebo naopak či to je pre nás skôr záťažou. Ďakujem :)

mickainka

-v pohodičke :) takto keď sa to povykladá tak to vyzerá byť veľa fľiaš ale takto rozrátané medzi ľudí tak len dúfam, že ho bude dosť :D lebo to by nám chýbalo aby na svadbe nebolo dosť vína-

adiinka40

u nas akoze doteraz ide len sudove ribezlove vino lebo ja mam rada take sladsie a este som zatial nenasla ine, ktore by mi chutilo

miahu

sorry no, ja som si to predstavila ako ohromne mnozstvo :D :D lebo my mavame doma tak mozno maximalne dve tri flase aj to ked dostanem do daru :D :D ale ked sa na to takto pozriem tak hej mate pravdu. tak nech vam teda ta svadba dobre dopadne a hadam bude vino chutit :) ja tiez premyslym, ze ho teda skusime

mimwi

Paletu? Kvôli 35 fľašiam? Ale prosím ťa :D :D Veď presne hentak sa to posiela, v krabiciach po 6 a veď to ti príde čo? 5 krabíc? To sa pošle ako nič :)

mickainka

-to bolo normálne v takých krabiciach po 6 fliaš takže to nebola taká katastrofa, to sa povykladalo a bolo :)-

miahu

fuha, to mate dost. ale na svadbu mozno aj malo :D :D a to vam ako kurier priviezol? ved toho muselo byt strasne vela, vam to dali na nejaku paletu alebo co?

suchy zakon

Alkohol je nebezpečná droga ktorá dokáže zničiť celé národy. Rozvracia rodiny, nerodia sa deti, stráca sa pud sebazáchovy.

Alkohol nemá žiadne pozitívne účinky, sú to klamstvá. Naopak, spôsobuje problémy. U žien poškodzuje vajíčka, a v prípade ich oplodnenia žena vyrobí dedičnú chorobu pre pokrvnú líniu, rodia sa mrzáci.

Kultúra pitia je umelá, nie je to tradícia, ani spoločenská nutnosť na oslavách.

mickainka

-objednali sme 35 fliaš no vraj by to malo stačiť tak dúfam, že hej :) a áno je to dobré víno, inak by sme ho neobjednávali ;)-