Víno k jedlu

Príspevok v téme: Víno k jedlu
veika

Ahoj! chcem sa spýtať aký vplyv na náš organizmus má pitie vína (ľubovoľného) k jedlám. Samozrejme že nemyslím ťažké jedlá a jedlá ku ktorým sa vyslovene nehodí. Či to napríklad nejakým spôsobom neurýchľuje metabolizmus alebo nepodporuje spaľovanie tukov. Alebo naopak či to je pre nás skôr záťažou. Ďakujem :)

neya

UZ TO BOLO NESKORO LEBO SOM TO POTREBOVALA V TEN DEN ALE TAK NEVADI AJ TAK DAKUJEM ZA RADU A VYSKUSAME HO NABUDUCE :)

Colorka

pravdaze, ved to sa ani nepokazi takze pokial ho mate kde mat, tak nie je problem nie? :) neviem ci som sa ta to uz pytala ale kedy to vlastne mate?

alicka87

Nebudeme ho asi vracať. Nepredpokladám, že by nám ho zostalo nejako extrémne veľa, my sme taká vinkárska rodina a to čo zostane buď rozdáme alebo si necháme na nejaké oslavy a podobne. Veď elesko sme kúpili preto, že nám nakoniec povedali skoro všetci, že ho poznajú a že je dobré tak sa minie

neya

NA TO BY SOM TEDA PRISLA AJ JA :D :D MYSLELA SOM KONKRETNU RADU NEJAKU, PROSTE AKE VINO K TOMU, ZNACKU AKE, LEBO VED MAS VIACERO TYPOV A PODOBNE. PRESNE VINO PTOREBUJEM PORADIT RYCHLO, LEBO POOBEDE IDEM Z PRACE DO OBCHODU

neya

PROSIM VAS IDEM TENTO VIKEND ROBIT VECERU PRE MOJE KAMOSKY, BUDEME MAT KACACIE PRSIA NA POMARANCOVEJ OMACKE SO ZELEREVOU KASOU, AKE VINO BY STE MI K TOMU ODPORUCILI?