Ahoj! chcem sa spýtať aký vplyv na náš organizmus má pitie vína (ľubovoľného) k jedlám. Samozrejme že nemyslím ťažké jedlá a jedlá ku ktorým sa vyslovene nehodí. Či to napríklad nejakým spôsobom neurýchľuje metabolizmus alebo nepodporuje spaľovanie tukov. Alebo naopak či to je pre nás skôr záťažou. Ďakujem :)
Víno k jedlu
ale coze sa ich ma co pytat, ake budes mat take budes mat a hotovo
Spytaj sa hosti ake maju radi vino. Ci im vyhovuje viac suche, polosuche, sladke, polosladke :) Nech ti oni povedia, to mas istejsie a to priposobovat jedlu
nejake take vseobecne co by sa hodilo ku vsetkemu nevies poradit? lebo jedlo este nie je vybrate, nech to nemusime potom kvoli tomu menit. chcem nieco kupit aj dopredu a alkohol sa predsa len nepokazi
Mala by si mat na vyber aj biele aj cervene :) A uz kronketne potom podla toho co budete mat na jedenie
mate nejake dobre tipy na vina na oslavu k jedlu?
Joj keby som si ja tak zapamatala vsetky tie nazvy. Ale to je cervene nie? Ak hej tak sme ho nemali lebo my sme mali iba biele a ruzove lebo cervene ja moc nemusim tak boli zlaty a nam to cele tak upravili
Aha tak to je este v pohode. V takej cenovek kategorii kupujeme vino bezne
Hento co som ja pisala to stoji tak od nejakych 10 - 12 eur, podla toho kde ho kupujes. Vies ako to byva ked to nekupujes priamo od toho vyrobcu tak kazdy obchod si moze pridat inak na cene
Kolko stoji to vino od nich? Je drahe?
A ake ste od nich mali? Oni maju strasne dobry ten dunaj!