Víno k jedlu

Príspevok v téme: Víno k jedlu
veika

Ahoj! chcem sa spýtať aký vplyv na náš organizmus má pitie vína (ľubovoľného) k jedlám. Samozrejme že nemyslím ťažké jedlá a jedlá ku ktorým sa vyslovene nehodí. Či to napríklad nejakým spôsobom neurýchľuje metabolizmus alebo nepodporuje spaľovanie tukov. Alebo naopak či to je pre nás skôr záťažou. Ďakujem :)

byvalasestra

prišla som po radu, táto téma sa mi úplne hodí. budeme mať s mužom výročie ale vzhľadom k situácii nemôžeme ísť nikam na večeru tak chcem nejakú pripraviť doma. poradíte nejaké špeciálne menu aj s vínom? najlepšie z takých surovín, ktoré ešte idú kúpiť :D ďakujem

citruska

presne treba to brat aj takto pozitivne. sice som citala, ze sa teraz neodporuca nejako nadmerne konzumovat alkohol, ze to prave oslabuje imunitu ale myslim, ze ked si date vinko k obedu alebo k veceri tak sa nic nestane. a este navyse taketo dobre ;)

modroocka333

bohuzial vino sme uz nakupili, nakoniec sme kupili palavu 1 a dunaj z eleska, objednala som ho v nasej vinoteke minuly tyzden este, mame ho doma al ebohuzial mate pravdu, vecera sa konat nebude :( je to smutne, ze to takto dopadlo ale tak musime si chranit nase zdravie aj to ostatnich takze sme to radsej prerusili a uvidime kolko to bude trvat, aspon mame doma dobre vino

ivcaP

Nemate uz aj po tom nahodou? Ved to si uz davnejsie pisala a hlavne teraz by ste ziadnu veceru nemali robit ak este nebola, nemaju sa ludia stretavat

janilka

taku klasiku mas normalne biele a cervene, v obchode mas vacsinou suche a nech teda nevymyslaju :) ked bude niekomu moc kysle tak mu spravis strik

modroocka333

ked budeme mat 6 hosti a skoro kazdy by si predstavoval ine? to mam ako podla teba vyriesit? nebudem kupovat zasobu z kazdeho lebo neviem kolko ktory vypije