Ahoj! chcem sa spýtať aký vplyv na náš organizmus má pitie vína (ľubovoľného) k jedlám. Samozrejme že nemyslím ťažké jedlá a jedlá ku ktorým sa vyslovene nehodí. Či to napríklad nejakým spôsobom neurýchľuje metabolizmus alebo nepodporuje spaľovanie tukov. Alebo naopak či to je pre nás skôr záťažou. Ďakujem :)
Víno k jedlu
Fuha to je podla mna uz celkom dost za jedneho. Ale tak kazdy si moze ine dovolit vies ako. Ta nasa vecera dopadla super
Tiez by som sla na taku veceru. To musi byt super! Dajj vediet ako to dopadlo a ake to bolo
TO JE CELKOM DOBRA CENA SI MYSLIM. JA CO SOM VIDELA TAKUTO VECERU TAK TAM TO MALI ZA 75 EUR NA OSOBU TAKZE STE PODLA MNA ESTE DOBRE OBISLI. TAK SI TO UZITE TEDA A NECH VAM CHUTI
Ak som tomu spravne porozumela tak by tam malo byt akoze len jedno vino, teda elesko a od toho akoze tie viacere druhy podla toho co bude na jedenie. Ku kazdemu chodu by malo byt nieco ine. stoji to 50 eur na osobu a vecera ma 4 chody
Jej to mas super, bodaj by sme aj my sli na taku veceru. kolko vas to bude stat? Vina budete mat rozne alebo to bude iba jednej znacky?
A kolko vas to prosim ta stalo? Vies co ideme to do jednej restiky u nas na valentina vies :)
KAM IDETE NA TAKU VECERU? :)
My sme boli na takej presne minulý rok takto na valentína a podľa mňa to je super keď to je fakt s tým zladené všetky chute. Akože nečakaj, že sa opiješ alebo čo :D Ale je to skôr taký zážitok gurmánsky. Ja by som to odporučila
Prosim vas mate niekto skusenosti s takymi vecerami, ze ku kazdemu jedlu je ine vino? Boli ste uz niekto na takej?
NIE, TO SI NEROB S TYM STAROSTI TO VOBEC NEVADI. JA DAKUJEM AJ TAK ZA RADU A TO IVNO ISTO VYSKUSAM AKOZE TO CO STE MI PORADILI :)