Ahoj! chcem sa spýtať aký vplyv na náš organizmus má pitie vína (ľubovoľného) k jedlám. Samozrejme že nemyslím ťažké jedlá a jedlá ku ktorým sa vyslovene nehodí. Či to napríklad nejakým spôsobom neurýchľuje metabolizmus alebo nepodporuje spaľovanie tukov. Alebo naopak či to je pre nás skôr záťažou. Ďakujem :)
Víno k jedlu
šalátik neviem či by mi prešiel :D podľa toho aký myslíš. vieš čo podľa mňa keď sa dobre zvolí jedlo a víno tak by mohlo byť aj jedno nie? zase až taký gurmáni nie sme aby sme si na to nejako sťažovali
ale neboj sa aj doma sa da spravit super vecera spolu s vinom :) chces ku kazdemu jedlu ine alebo by si chcela jedno nejake dobre?
ako predjedlo by mohol byt nejaky maly salatik nie? :)
tri chody by som chcela :) nejaké predjedlo, to absolútne neviem čo, potom hlavné jedlo tam som premýšľala,že by som spravila nejaký hovädzí steak s nejakou dobrou omáčkou a zemiakmi. dezert budem robiť horúce maliny, to už mám vymyslené :)
Jedlo by si mala ty vybrat podla toho co mate radi a s vinom ti poradime :)
neviem, môžu to by aj cestoviny aj niečo zapekané ak to bude niečo také netradičné a dobré. proste nechcem aby sme mali niečo čo mávame bežne :)
mne este napadlo nieco zapecene mozno ako hlavny chod? :)
ved a tie cestoviny napriklad? alebo tam musi byt maso nejake? chces aj viacero chodov?
asi tak nejako :D muž rybu zje ale ja ju moc nemusím takže si ju dáva napríklad len keď ideme do reštaurácie ale najlepšie keď ju tam majú čerstvú, keď ideme napríklad v lete niekde na výlet a je tam jazero alebo rybník kde ich lovia priamo upravujú
co tak nejake cestovinky s dobrym bielym vinkom?