Víno k jedlu

Príspevok v téme: Víno k jedlu
veika

Ahoj! chcem sa spýtať aký vplyv na náš organizmus má pitie vína (ľubovoľného) k jedlám. Samozrejme že nemyslím ťažké jedlá a jedlá ku ktorým sa vyslovene nehodí. Či to napríklad nejakým spôsobom neurýchľuje metabolizmus alebo nepodporuje spaľovanie tukov. Alebo naopak či to je pre nás skôr záťažou. Ďakujem :)

IvanaIva

-to vôbec... teda nepotrebujem také množstvo...a vždy mi to prišlo, že tam ide skôr o kvantitu ako o kvalitu keď sa tam víno kupovalo...-

emaniala

v pohode veď ja z toho vedu nerobím len som ti napísala, že proste sa to rieši niekedy keď chceš mať napríklad peknú večeru alebo obed, alebo keď máš napríklad nejakých hostí

sokollka

nie, nepozerala som to tam, ja si moc často takto neobjednávam takže sa v tom až tak nevyznám. ale veď som si spravila objednávku a som pozrela, že koľko tam za to účtujú ale nebolo to také strašné tak som to hneď aj objednala

klaksima

ja sa riadim vacsinou tym co je na flasi ale zase tam nemas vypisane vsetko k comu sa to hodi. preto fajn sa niekedy poradit napriklad aj tu :D

alzbetiena

v pohode veď nie každý je taký gurmán, že si aj na takéto veci dáva pozor. ja tiež keď robí cez týždeň nejakú rýchlu večeru tak neriešim víno ale cez víkend si dávam záležať :)

hamula

Nemajú to napísané v dodacích podmienkach? To mávajú normálne na na stránkach keď niečo takto predávajú a posielajú :)

hamula

Tak prepáčte pre mňa je to fakt novinka, nikdy som sa nad tým tak strašne nezamýšľala aby som ale skúsim si to začať všímať a možno nejaké nové spojenie chuťové objavím :D