Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Víno k jedlu

Príspevok v téme: Víno k jedlu
veika

Ahoj! chcem sa spýtať aký vplyv na náš organizmus má pitie vína (ľubovoľného) k jedlám. Samozrejme že nemyslím ťažké jedlá a jedlá ku ktorým sa vyslovene nehodí. Či to napríklad nejakým spôsobom neurýchľuje metabolizmus alebo nepodporuje spaľovanie tukov. Alebo naopak či to je pre nás skôr záťažou. Ďakujem :)

Jarunka12

Len u nás som ho aj tak ešte nikde nevidela, nechodievam po takých obchodoch. Musela by som naň len nejakou náhodou natrafiť

kotricka

teraz ked uz su obchody otvorene vsetky tak sa uz da aj normalne kupit. len si treba najst, ze kde ho maju. pri nas je taky obchod kde maju nejaku zdravu vyzivu a podobne veci a maju tam aj nejake vina a vzdy tam najdem aj par flasiek eleska. nie je to uplne velky vyber ale to vobec nevadi lebo od nich mi chuti kazde jedno

gogora

Treba si pozriet co maju napisane na stranke v podmienkach :) Ja som si to vino kupovala a vlastne doteraz kupujem iba normalne v obchode

Jarunka12

@olivara Prosím ťa, pošlú mi aj jedno víno? Keď by som chcela napríklad iba ochutnať? Aké by si mi odporučila?

olivara

To je celkom rozumne. A ake kupis? Ci to elesko? Oni tusim tiez posielaju normalne kurierom ale vacsinou sa oplati objednat cely karton napriklad. Alebo mozno ked uz teraz vsetko pootvaraju tak ho zozenies niekde

byvalasestra

moc nie, vyzerá to asi nakoniec tak, že jedlo objednám z reštaurácie, už robia aspoň tie rozvozy teraz a k tomu len víno nejaké dokúpim a hotovo