Ahoj! chcem sa spýtať aký vplyv na náš organizmus má pitie vína (ľubovoľného) k jedlám. Samozrejme že nemyslím ťažké jedlá a jedlá ku ktorým sa vyslovene nehodí. Či to napríklad nejakým spôsobom neurýchľuje metabolizmus alebo nepodporuje spaľovanie tukov. Alebo naopak či to je pre nás skôr záťažou. Ďakujem :)
Víno k jedlu
Preco ale teda nehladas nieco v obchode normalne?
ked tie ovocne to ja moc nemam rada, presne preto, ze z nich hrozne boli hlava :/ skor nieco ine som chcela
sladke mas vacsinou tie ovocne vina, ale z tych potom vie riadne boliet hlava :D
skuste mozno ist aj do nejakeho specializoavneho obchodu a aj tam si nechat poradit :)
Ak chcete vykusat nieco nove tak akekolvek, na ktorom je napisane sladke alebo polosladke ;)
a ake vino sladke alebo polosladke by ste odporucili? chceme vyskusat nieco nove :)
vie byt sudove fajn ked mas proste nejake svoje vychytane, ze vies, ze je dobre. my ale tiez vacsinou kupujeme normalne flaskove. ale zase mi vino casto nepijeme ale ked uz, tak musi byt kvalitne a radi kupujeme slovenske
tam by mi teda nenapadlo ho hladat :D ale tiez mame blizko pri mojej robote jeden tak tam skusim skocit, ze ci tam nahodou nebudu nejake mat od nich. viem, ze tam maju vina ale nikdy som nestudovala ake
myslela som to k tomu sudovemu vinu. ci by ste teda take nekupovali
prepac bereka k comu si sa to vyjadrila? ake myslis, ze neodporucame kupovat?