Víno k jedlu

Príspevok v téme: Víno k jedlu
veika

Ahoj! chcem sa spýtať aký vplyv na náš organizmus má pitie vína (ľubovoľného) k jedlám. Samozrejme že nemyslím ťažké jedlá a jedlá ku ktorým sa vyslovene nehodí. Či to napríklad nejakým spôsobom neurýchľuje metabolizmus alebo nepodporuje spaľovanie tukov. Alebo naopak či to je pre nás skôr záťažou. Ďakujem :)

modrizitka

juhu tak sme uz od zajtra zase o nieco slobodnejsi :) mnaam kacica, ach na to sa jesen vzdy tesim uplne najviac a mat k tomu este vino dokonale to je uplne strop. dobru chut prajem ;)

Oto96

Konkretne? Za mna najviac ku kacici je elesko dunaj, to je proste asi najlepsie cervene vino ake sme kedy doma mali takze ja by som odporucil to. Ale kazdy mame ine chutove pohariky takze mozno tebe nesadne k tomu ale podla mna je to najlepsia kombinacia. A nezabudni z neho dat trochu aj do kapusty ked ju budes varit ;)

anitka30

ved ale uz je to iba par dni. ak pojdes na testovanie tak normalne potom uz mozes ist kam chces ked budes mat negativny test. tak to uz snad vydrzis nie?

modrizitka

ach no len akurat dnes davali v spravach, ze ked ta zastavia tak musis preukazat nejako kam ides a neviem ci by mi zrovna toto preslo, ze im do vinoteky :/

bozinka55

normalne v nejakych retazcoch mas vacsinou iba suche vina, malokedy najdes sladke alebo polosladke. to uz ked tak skor ist do nejakej tej specializovanej predajne a tam ti pripadne aj vedia poradit a mozno ak budes mat zaujem tak aj nejake objednat