Víno k jedlu

Príspevok v téme: Víno k jedlu
veika

Ahoj! chcem sa spýtať aký vplyv na náš organizmus má pitie vína (ľubovoľného) k jedlám. Samozrejme že nemyslím ťažké jedlá a jedlá ku ktorým sa vyslovene nehodí. Či to napríklad nejakým spôsobom neurýchľuje metabolizmus alebo nepodporuje spaľovanie tukov. Alebo naopak či to je pre nás skôr záťažou. Ďakujem :)

dandiena

A riadite sa potom pri výbere akože tým čo je napísané na fľaši s vínom?...Tam býva to, že hodí sa napríklad k rybe a k tomu a k tomu...

alzbetiena

ono sa to podľa mňa oplatí keď máš nejakú dôležitú návštevu alebo keď chceš aby to trošku pozdvihlo celé jedlo :) normálne keď počas týždňa večeriame tak nepárujem jedlo s vínom

emaniala

áno, predstav si, rieši sa to :) vie to pekne doplniť to jedlo a jedlo zase to víno, proste keď je to dobre spárované tak máš napríklad z večere úplne iný zážitok

hamula

To sa akože aj rieši, že aké víno sa hodí k jedlu? Ja večne víno vyberám len podľa toho či sa mi páči obal alebo nie :D Ale zase ja víno ani moc nemusím takže asi preto tomu nevenujem takú pozornosť

klaksima

uz mi prislo domov. objednala som nakoniec dve flasky ak by nam zachutilo a teda mali ste pravdu. bolo fakt dost dobre. normalne v strede tyzdna len tak nepijeme ale sadli sme si vecer na terasu, otvorili ho a bola to fakt dokonalost

Jarunka12

Mám ho už doma len počkať na víkend nech si ho môžeme na balkóne večer otvoriť pekne vychladené keď už nebude tak slnko veľmi svietiť

kikusqa788

bolo to vynikajúce fakt :) teraz muž chce aby som to robila aspoň raz za týždeň ale samozrejme musí byť k tomu aj vínko aby to bolo to pravé orechové