Víno k jedlu

Príspevok v téme: Víno k jedlu
veika

Ahoj! chcem sa spýtať aký vplyv na náš organizmus má pitie vína (ľubovoľného) k jedlám. Samozrejme že nemyslím ťažké jedlá a jedlá ku ktorým sa vyslovene nehodí. Či to napríklad nejakým spôsobom neurýchľuje metabolizmus alebo nepodporuje spaľovanie tukov. Alebo naopak či to je pre nás skôr záťažou. Ďakujem :)

kikusqa788

vieš čo to je len taký jednoduchý rýchly. kúpila som si lístkové cesto už rozvalkané. dáš ho na polech, obrežeš kraje aby sa pekne nafúkli počas pečenia. do stredu nastrúhaš syr, poukladáš tam zelenú predvarenú šparglu a posypeš to parmezánom. okraje potrieš vajíčkom a môžeš ho posypať napríklad sezamom :)

aliria

ja proste kupim vino a hotovo. nepozeram sa ci je vhodne k jedlu, ktore ideme jest. proste vino a jedlo k sebe patria nech je akekolvek :)

kotricka

ja by som k tomu dala biele suche, mozno palavu 1 z eleska, to by mohla byt super kombinacia :) alebo proste akekolvek suche. alebo ak nemate radi suche, lebo viem, ze niekomu to nechuti tak nejake polosladke

kikusqa788

aké víno by ste dali k slanému šparglovému koláču?..čakám dosť dôležitú návštevu takže chcem aby bolo všetko dokonalé...ďakujem...