Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
tatiana26 ja som to mavala este pred 5 rokmi, ze ma to chytalo na ulici..ale nejak som sa dostala s toho bud lexaurinom alebo len tak s kamoskami..ale stale sa to vracia v zime..ten posledny rok som nemala stavy, ale aj ked som sa citila stastna s tobinkom som vobec nechodila vonku..ked tak s priatelom a malym..alebo na aute..vies ako velmi by som chcela byt ina a nie taka citlivka ..ano bojim sa o seba viac odkedy mam syna, aj o druhych..ako na tom pracujes ty? porad prosim..a ake lieky beries, a mavala si niekedy aj bolest na hrudnej kosti? mna boli strasne chrbtica krcna aj ten hrudnik, az mam strach co to je...a este teraz viac..
Ahojte, LAURIKAA, kto to nezazil, ten nevie, co to je, je to peklo na zemi, ja som tym tiez na zaciatku prechadzala sama, nikto tomu nerozumel, mysleli si, ze si vymyslam, namyslam, no dodnes to beru nejako tak...daj im precitan nieco, snad ta pochopia...MONIKA, drzim palceky k detatku...TANI, dakujem velmi pekne, no k tomu, ze mi je tak zle, tak ma este boli strasne hrdlo, mam teplotku, pojdem zajtra k lekarke, len ma trapi, ze to prislo teraz, ked mi treba ist vo stvrtok do robotky...ADI, dakujem velmi pekne za blahozelanie, TOBI, nezavidim ti, aj mne sa to vratilo po dlhej dobe, asi po roku, ale v takej intebzite, ako na zaciatku, nechapem , no musime ist dalej nie...tak sa zatail drzme
tatiana26, snazim sa robit presne to,co vy vsetci ostatni...vystavovat sa tomu,co mi sposobuje najvasci strach. ja uz som sa s nim preto viac krat rozisla, ale to nie je riesenie.takto budem utekat donekonecna od kazdeho. on totizto nie je prvy s kym to mam...a doteraz som vzdy utiekla.jediny s kym som to nemala bol o 5 rokov mladsi chalan, s ktorym som viac nebola ako bola,takze si myslim,ze moje podvedomie to vyhodnotili ako nezavazny vztah a nerobilo mi problemy...najskor som si myslela,ze to bude asi ten pravy...ale ako moze byt ten pravy ked permanentne popijal a pofajcieval marihuanu?
áno, áno, mávam tie stavy a pred pár mesiacmi som ich mávala hrozné, umierala som, neverila som, že budem niekedy funkčná ešte, aspoň trochu funkčná... neprešla som sama do obchdu, ktorý je za rohom, bála som sa, že odpadnem, ledva som stála na nohách, mala som stále pocit, že som vo sne, hrozné, hrozné to bolo... tie lieky nepoznám, prečítaj príbalový leták, ak sú tam kontraindikácie s anxiolitikami, tak to neber. Tak spúšťač máš...teraz veci napraviť a zmeniť, čo je zlé... a menej prežívať za druhých - znie to ako fráza, ale na tomto ja pracujem
Tatiana 26, konecne mi niekto napisal..niekedy staci povzbudive slovko..ja rozmyslam, co to spustilo..v poslednom case som bola na vsetko sama s mojim syncekom..priatel bol stale prec v praci..a dost sme sa hadali..takze mala som stres ale v podstate som bola celkom ok, mavas aj ty take stavy ako ja? dnes su castejsie, ani ten neurol nejak nezabera..som napata a stale ten stav na chvilu pride..nenavidim too..naposledy som sa liecila minulu zimu a teraz zas je to tu, myslela som, ze je to uz za mnou..nevies, ci mozem vecer brat ten zolpidem na spanie ked beriem neurol? aa este som zabudla alebo bala napisat, v ten vecer mi mamka povedala, ze babku zobrala sanitka, lebo jej bolo zle..noo a celucku noc som nespala az na druhy den ked mi dali injekciu na pohotovosti..pritom mi povedali, ze babka bude brat len infuzky..asi toto bol najvacsi spustac...
SILVINČIATKO to s tým vnímaním času je typické pre niektorý druh úzkosti, ale myslím, že aj pre tetániu... kúp si niečo na pamäť, aj ja to spravím :)
TOBI mne sa vrátilo po pol roku... skús si prejsť svoj život medzi tým, iste nájdeš spúšťač
TATI mne tu tak akosi logicky vyplýva otázka, že - prečo si s tým priateľom?
ahoojte, mne sa vratila uzkost, teda tie nenavidene stavy asi tak po roku..chytilo ma to teraz v sobotu a hrozne je to, ze som to vobec necakala..stale som nekludna, pali ma zaludok, boli ma hrudna kost-aj ked si myslim, ze to chrbtica,lebo ma neskutocne boli asi 2 roky..dalej mam triasku a pocit,ze odpadnem-no proste taky hnusny vnutorny strach..nedokazem sa uvolnit aj ked od soboty beriem neurol, co mi dal lekar pred pol rokom, keby sa to vratilo..pred tym som brala serlift..som nestastna, preco sa to opat vratilo-je to hrozne a este mi pri tom busi srdce..a mam asi rok problem s nespavostou..tiez som kaslala na to a nebrala som lieky..chcem sa opytat, ci mozem kombinovat neurol a zolpidem maerk na spanie?