Úzkosť

baabika

Keď sa bojím, že tie lieky čo mi dajú sú návykové, inak sa psychiatra nebojím, aj sestra chodí, ju tiež odporučil psychológ, lebo ona zasa trpí bulímiou, ale keďže každú noc počujem, ako buchoce v kuchyni, tak jej to asi veľmi nepomáha...

baabika

Jaj no ďakujem za príspevok. K nej chodil aj priateľ a on ju chválil a pomohla mu, tak dôfam, že nebude zlá:( Jaj keď ja neviem, mám taký strach trošku pred psychiatriou, no uvidím, skúsim, len škoda, že teraz je skúškové, som zvedavá, ako budem stíhať.

katkaxxxx

nuz babika to je tak.. ja som najprv bola u psychiatra.. tam mi najskor hovorili ze mi nic neni. potom ked mi trieskalo srdce a zle sa mi dychalo a bolo mi na odpadnutie, som isla na pohotovost kde mi povedali ze je to stres :) potom som sla opat ku psychiatrovi a tam mi akurat tak ponukli ze ak chcem mi daju nejake lieky. tie som odmietla a vypytala som sa ku psychologovi, povedali mi, nech skocim o poschodie vyssie, ze tam je taka polosukromna psychologicka. u nej som bola asi 5x a po 5tom raze som si povedala ze dost, lebo to zacalo byt nejake cudne, zacala mi tam rozpravat o nejakych cudnych teoriach a spominat taoizmus, tak uz som vedela kolko hodin bije. cez priatelovu malu znamost som sa dostala ku psychoterapeutovi a tam som aj zatial zakotvila. tym chcem povedat, ze sa ti moze stat ze ti psycholog nebude sediet, alebo ti bude do hlavy mozno byt nejake cudne filozofie, ale vsetko je na tebe, teda ak sa ti nepozdava, tak vymenit. drzim palce

baabika

Ahojte, tak som sa dnes objednala psychologičke a povedala, že ak to teda nechcem platiť, tak treba odporučenie, išla som obvodnej a tá ma tak rozčúlila. Hneď mi dala výmený psychiatrovi a psychológovi ani nechcela dať. Ale som si ho vydrančala, veď psychologička potom určí, že či mi treba psychiatra, nie? Keby idem hneď psychiatrovi bez psychológa, tak ma tam akurát od začiatku začnú dopovať liekmi. Jaj tak ma vytočila.

tatiana26

Čawky, no dnes mi nie je najlepšie, idem na psychinu na kontrolu:) hádam to rozchodím. Kde ste všetci zase, hm? Už v práci asi...

agaven

nebola som len u neurologa kardiologa a v dubnic. mi cez ihlu zist.tetaniu a pojedla vela liekov čo striedaju no nič idemspat ahoje

adulik

TOBI, rivotril je nieco ako neurol,ci xanax,lexaurin...mne sa zda,ze ucinkuje rychlejsie, ked to porovnam s neurolom, tak urcite...

tatiana26

ADULÍK no veď ja mám presne to isté, pri cipralexe som úplne zabudla, že mi niečo je - teda úplne nie, ale zabudla a teraz pri sertralíne to už proste nejde... ono tie ad zrejme nefungujú navždy... ja som to vyhodnotila tak, že mozog ti dáva signál, že niečo nie je v poriadku a treba to zmeniť v tvojom živote, správaní, myslení, konaní... a kým na to neprídeš, tak ťa to bude plieskať... ja tomu tak rozumiem a odkedy som to začala takto brať a takto k tomu pristupovať , tak je to lepšie a citeľne iné... ale musím vypnúť pc, lebo budím ľudí :) držte sa, ADULIK nedaj sa, vydržať