Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
Ahojte, TOBI, ja ti verim, peklo na zemi...k tomu mam teraz teplotku,uzasne nieco, a vo stvrtok uz musim do prace...jak to zvladam? strasne hlupo, viem, ze by sa to tak nemalo...ked na mna pride brutalny atak, alebo ked citim, ze tonie je ono, takdo seba natrepem rivotril a fungujem dalej...bohuzial...inac s tou chrbticou? zacala som chodit pravidelnejsie na masaz, ked ju nemam raz do mesiaca, tak nemozem dychat a mam take bolesti a palenie na hrudi, ze koniec...skus ju aj ty...snad ti to pomoze, trochu...
bond2001 ja mam bolesti chrbtice krcnej uz asi tak 3 roky..vies co ma trapi, ze lekar mi za tie roky urobil jeden snimocek a hotovo..jasne nasluboval, ze ak si dam vybrat krcne mandle tak ma posle na ct-cko..bla bla mandle vonku nehovorim o tych bolestiach..a ct sa zase nekona..ale mna uz to doslova serie, lebo kazdy den po prebudeni bolesti ktore trvaju cele dni, uz sa poriadne nemozem vytocit do pravej strany..a snimok bol hrozny..ako krcnej tak hrudnu mam ohnutu...ja mam pocit ako keby som sa chodila len tak k lekarke-stazovat...zajtra sa chystam k obvodnej ale uz budem tvrdsia a stat si za svojim..a idem aj k psychiatrovi,lebo nezvladnem tie stavy sama...ake su tvoje stavy? mozes opisat?
Ahoj Tobi chrbtica aj mna boli a hrozne u mna je ten problem ze ja tie potiaze mam z chrbtice.Ked to na teba ide skus sa ponatahovat ,ponapinat svaly lebo stres sa najviac uklada do chrbtice,teda u mna.A cudujem sa takym co sa ti vysmievaju ja som tiez hovorila ze nikomu neprajem nic zle ,len kto mi neveri tak nech to preciti co ja aspon na2-min. na viac nie je to potvora choroba a na lieky sa moc nespoliehaj tu fakt ti pomoze len zamestnat mozog .A ja som na tieto veci dosla tu medzi priatelmi.adka