parfém cez internet..skúsenosti?

zlatusa

Lenže nie každý sa vie voči tomu obrniť, to viem aj podľa seba, niektoré veci sú mi akoby ukradnuté, ale niektoré ma vedia vytočiť xkrát za sebou a proste zakaždým, že sa cez ne neviem nejako preniesť a toto je jedna z nich :/

zuzula28

zlatusa, ale to v takom prípade sa proste treba obrniť voči takým veciam a neriešiť, ja napríklad keď idem nejakú vôňu vyskúšať, síce teraz už je to fakt ze raz za uhorský rok, že často nie, radšej si vzorky domov objednám, tak v takom prípade proste si poviem, že nik ma nepozná, ovoniam a idem kade ľahšie :)

zlatusa

AntohnyG len často keď ideš testovať do predajne tak tomu niečo predchádza nie? Napríklad nepríjemné pohľady predavačky a pod, či s tým si sa nestretol?

Eliona

Je to tak lepšie, je to aj rýchlejšie, aj v kľude môžeme nakúpiť z pohodlia domova, ale napríklad ja o tej stránke, čo si písala nemám znalosť, nepoznám ju. Ja keď niečo potrebujem, tak objednávam cez Notino, pri tomto internetovom obchode mám takú istotu, že mi všetko okej príde :)

AntohnyG

Na svetparfumov nakupujem rád. Pravda je, že niekedy to je nakupovanie na slepo, ak vás niečím parfum zaujme a nemáte si ho kde vyskúšať. Väčšinou sa snažím ale kúpiť taký, ktorý si dopredu otestujem niekde na predajni a potom nakupujem cez net, je to omnoho lacnejšie. Navyše teraz ide aj black friday, takže rozmýšľam že si vyberiem niečo odtiaľto www.kodino.com a nakúpim

mimila

mersia ani ja to nechcem na poslednu chvilu, ale ako som pisala aj pred nedavnom ja sa neviem nejako stotoznit s nakupovanim cez net, som taka nervozna ked si spomeniem na to, ze by som si proste mala objednat nieco a nebudem vediet, ze ci mi to pride OK, v akom to bude stave atd :/

mersia

Kotricka neni, to je par eur a ked si predstavim, ze takymto sposobom si usetrim aj cas aj nervy, ze nemusim niekde kopu casu travit, tak moj nazor je, ze to stoji za to, uz teraz budem aj nad darcekmi premyslat, ze co objednat, aby som to pred vianocami vsetko mala na poriadku, nechcem tento rok kupovat darceky na poslednu chvilu :)

kotricka

ale zase nejako vedu robit z toho netreba...ta doprava sak neni nejaka vysoka suma...ale chapem jak to myslite...myslim, ze kazdeho potesi nieco zadarmo a ked je to doprava tak to tak fajn cloveku padne...:)

mijja

Dia neviem na základe čoho to napísala, ale napríklad ja sa s ňou stotožňujem, myslím si, že má pravdu, lebo ja v takýchto situáciách napríklad tiež som nesvoja. Neni mi nejako najlepšie, keď nemôžem mať to čo chcem :D