parfém cez internet..skúsenosti?

lilinida

...uz len to ze sa takto verejne zaujimas je mile od teba. Byt tebou idem do nejakeho aj keby drahsieho parfemu co bude niecim iny, vynimocny...

juchio

zdravím vás, keďže som chlap, potreboval by som poradiť. ja teda moc často cez internet nenakupujem, keď tak len nejaké veci pre kutilov poprípade do auta, takže v tomto smere kozmetiky a parfémov sa absolútne nevyznám. situácia je taká, že partnerka bude mať narodeniny, okrúhliny a rád by som jej kúpil už aj niečo iné ako kvety a bonboniéru :D

janulienocka2

norikka Počula som už o tomto eshope, aj kamošky ho využívajú, ja som však stále aká si neistá. Predsa len nie je lepšie si vybrať v drogérii a parfumérii kde si môžem k produktu privoňať či vyskúšať ho? Lebo takto, čo keď mi nesadne niečo a čo s tým urobím?

marekana

Ja sa drzim ci uz overenych znaciek alebo nakupujem na zaklade recenzii. A pokial ma nejaky eshop viditelnu reklamu, tak nevidim tam dovod ze by som bola z nakupu nejako sklamana.

norikka

Osobne ked o nejakom obchode som nepocula, ze nemam o nom paru, tak sa mu snazim proste vyhnut, to radsej potom ani nekukam aku maju ponuku, lebo je to podla mna proste zbytocne aby som s tym stracala cas. Ale napriklad Notino je pre mna taka istota, ked ide o vonavky alebo aj kozmetiku.

jamicka

Opatrnosť je na mieste, ale veď pri obchodoch, eshopoch vidíš hodnotenia, vidíš či ľudia tam nakupujú a podľa mňa, keď nakupujú, tak to je istota, že je to fajn, nie??

janulienocka2

Eshopov je už veľa, poviem ti, že moje kamošky kadejaké skúsenosti majú, preto ja tiež som opatrná, čo sa týka takýchto internetových nákupov.

Gretche

Prosim ta mohla by som mat par otazok? Zaujima ma ten eshop, co si pisala. Chcela by som si vonavku z tade objednat. A aj muzovi lebo bude mat narodeniny, len neviem ci sa nan mozem spolahnut, predsa len tie vonavky nie su najlacnejsia zalezitost.

romkita

no Notino to ma tak, ze do 21. 12. 13:00 a garantuju dorucenie do Vianoc :)
tiez som to dnes pozerala akurat pretoze chcem este svokre objednat kozmeticku sadu.