parfém cez internet..skúsenosti?

lichotinka

jasne, tak to je taka istota by som povedala:) tym jednoznacne nepokazis nic. tiez to rada dostavam na akykolvek sviatok :) a ked si mozem vybrat aj sama, o to lepsie :-D

marinka548

este som to nevyskusala, ale teda planujem ku dnu matiek, lebo uz vazne netusim, ze co by som mamine dala, wellness velmi neoblubuje a knihy necita. parfum mi pride ako fajn napad, ma ich niekolko a nerada pouziva dokola jeden a ten isty:)

lichotinka

plati to len pre vybrane vone a kozmetiku. akurat, ze je tam obmedzeny pocet znakov, ale tak to mi pride take celkom logicke :D kazdopadne, je to super moznost, take nieco ine zase :) ako darcek fajn napad.

janulienocka2

Gravírovanie na parfém? To som ešte nepočula. Akože na poháre prívesky prstene hej ale aj na parfémy. To je super a to akože na akýkoľvek parfém ti to spravia či majú na to určené druhy?

mijja

juchio No a čo takto nejaký parfém s gravírovaním ? To mi príde aj pekné aj osobnejšie. Môžeš jej tm dať vygravírovať napríklad vaše výročie alebo jej meno alebo ja neviem čokoľvek pekné milé čo ťa napadne a čo vieš že by ju potešilo.

frankma

cize nemas obavy ze ti pride nejaka napodobenina alebo nieco uplne ine co si si objednala ci v nejakom zlom stave?

lichotinka

ja uz len objednavam cez internet, uz si to neviem ani inak predstavit. kedysi som kupovala normalne v obchode ci v drogerii, no tam nie je taky vyber a moznosti a dokonca ani take zlavy a ceny.

Gretche

Takze zvyknete takto castejsie nakupovat cez internet parfemy? Ako ja mam rada takuto formu nakupovania ze nemusim behat po obchodoch a zhanat a vyberat a nakoniec zistim ze v piatom obchode maju to iste ale lacnejsie ako v tom prvom :/

jarulinda

a nestalo sa vam zatial este ze by vam ten parfem prisiel rozbity alebo chybal vrchnacik alebo nieco? predsa len ked si to donesies sama domov z predajne mas taku istotku ze si to strazis ako oko v hlave :D

romkita

janulienocka2 no tak akoze ked ti nesadne tak normalne ho vymenis, ale nemyslim si ze je lepsie nakupovat takto v kamennych predajniach roznych parfumerii ci v drogeriach. ako ano mozes si k tomu parfemu privonat, no co sa tyka ceny tak sa mi stalo ze si skor taketo obchodiky prihodili na marzi a na nete som to nasledne nasla lacnejsie.