Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

parfém cez internet..skúsenosti?

tutri

*mydia*
Nápodobne..Tiež niekedy samotné rozprávanie sa s niekým ma vie úplne ubiť..Že sa cítim jak vycucnutá z energie..Neni to o tom, že by som bola lenivá, že by sa mi po obchodoch nechcelo chodiť..Ale keď si predstavím to aká zmordovaná prídem z tade, tak ozaj nie..Ozaj na to chuť nemám..Aj darčeky pre kamošky som najradšej, keď môžem nakúpiť cez net..

mydia

norikka a keď si vezmeš, že na to si musíš aj čas nájsť aby si niekam išla, musíš merať cestu, prechádzať pomedzi kopu ľudí, komunikovať s predavačkami, pre mňa je toto niekedy fest vyčerpávajúce, takže ja som rada, že sa tomu viem vyhnúť :D

norikka

Perilka viacero veci sa tam oplati nakupovat, predsa len tie ceny su uplne inde ako ked zajdes niekam do kamennej parfumerie ;)

zlatusa

Či je parfum napodobenina, imitácia alebo originál to spoznáš, najmä ak poznáš parfum, ktorý máš, ak niekedy si mala originál tak ten rozdiel zaregistruješ, zbadáš, to som si viac jak istá!

mydia

neviem stále nerozumiem tomu prečo je niekto ochotný kupovať si imitácie, to načo zato vyhadzuješ peniaze, keď môžeš mať originál? :)

patriciakuka

Ja používam parfém Aristea Numeros 168 a Aristea Numeros 174 sú to najlepšie imitácie svetových parfumov u nás a stoja ťa len 11,50 eur, v tom sa môžeš aj kúpať. Už iné nehľadám, parfum je skladný, pekne balený a nespoznáš či to je originál alebo imitácia.

kotricka

imka ano...kvalita sa prejavi aj na trvacnosti parfumu...ked nie je kvalitny tak nevydrzi cely den...a myslim, ze to nik nechceme, je pohodlnejsie a lepsie, ked si dame rano na seba parfum a citime ho na sebe aj vecer a poobede...preto ja si objednavam cez notino, co chcem, kedy chcem...mam istotu, ze mi pride kvalita a to rovno domkov...:)

imka13

Sulgeny takáto skúsenosť to je na nervy. Ako tu už zaznelo je podľa mňa podstatné kupovať tak aby si mala istotu, že ti to príde a tiež, že to bude kvalita :) Lebo tá je viac ako podstatná pri parfumoch!