parfém cez internet..skúsenosti?

zdeni_richta

mimila taketo darceky prakticke su fajn..aj ja som rada ked nieco taketo dostanem..ze co vyuzijem..a chlapi duplom su viacej na praktickost..

mimila

mijja stetku na holenie? on sa este klasicky holi?
mojho to prestalo bavit, ale moj svokor ten sa tak stale holi a fuzy si nechava a bude mat okruhliny za par tyzdnov, tak vcera sme mu s muzom vybrali aj parfum aj taky nejaky gel na fuzy alebo nieco take, lebo neviem co ine by som mu vybrala, tak to sme z Notina objednali a este nejaku fajnovu flasu som kazala drahemu zohnat a mame vyriesene :P

hanuschka

Fantomka toto nie je teraz v tejto situacii nic nezvycajne. My sme si uz s drahym naplanovali veceru, vinko, ze pojdeme si sadnut, tak uz mam take svetielko na konci tunela ako sa hovori. Chcem mu nejaku mensiu vonavku kupit aspon nejaky darcek nech mam pre neho :D

mijja

Fantomka už je to o inom, už je to voľnejšie, včera aj keď sme sa prejsť boli, tak už to vyzeralo akoby život normálny bol späť. Tiež som sa včera obliekla pekne, namaľovala, navoňala a šli sme von.
Pocit nadovšetko. A dnes som už darčekovú sadu pre švagrinú objednala k narodeninám, pre seba takú malinkú 35ml voňavku a drahému som takú štetku na holenie.

fantomka

hanuschka Na takom rande, na takom stretnuti som nebola ani nepamatam. Teraz po vacsine teplaky, furt za sporakom a nemam cas ani pomysliet na nieco take. Esteze uz sa uvolnuju opatrenia a budeme moct ist uz aj medzi ludi, ze sa nahodim :)

hanuschka

Tifaniass ked uz pises o tom rande, vies ako si ja uz prajem aby sme mohli na take ist? Niekam do podniku? Aby som sa mohla vychystat ako kedysi? Juj!

tifaniass

Dia tak ty si blazon...To neviem ci by som dala...Ci by sa mi to kazdy den chcelo malovat...Ale teda parfum to byt musi...Zlatusa Gucci Guilty Intense, to ma tak vtedy ocarilo...Je taka trosku orientalna ta vona aspon mne tak pride...Ale na take rande vecerne s muzom je ako vysita!...

zlatusa

LorQa nebudem šetriť, keď si môžem kedykoľvek objednať nový parfum. Veď eshopy fungujú, tak čo budem šetriť :)
Ja sa snažím si nejakú tú rutinu z bežného života udržať. Preto mám budík každý deň rovnako na siedmu, potom sprcha, prezlečiem sa a idem robiť čo treba. Takže ja parfumy striedam ako v bežné dni som bola zvyknutá, nechcem vyjsť zo svojho zabehnutého stereotypu, do ktorého sa mi veľmi ťažko pred rokmi dostávalo. Tifaniass mániu si mala? Čo si vtedy také nakupovala?

lorQa

Mydia včera bolo pekne tak som sa aj ja nahodila, nastajlovala, ale dnes keď začalo pršať tak sa mi vôbec nechcelo. Musím sa priznať, že furt som v pyžame, teda tepláky už mám oblečené, ale vrch stále z pyžama :D
Voňavky si ušetrím keď začnem do práce chodiť :P

mydia

eliona tak každá to máme inak, ale ani sa nečudujem, teraz sa v nás aj veľa nálad strieda, aj mne včera to počasie, keď sa zamračilo a začalo pršať tak mi to depku prinieslo, ale dnes mi je už zase dobre, ráno som sa prezliekla z pyžama, obliekla som sa do domáceho, urobila som v kúpeľni zo seba človeka a dala som sa na upratovanie a na presádzanie kvietkov, veď aj v záhradke môžem pekne voňať a vyzerať k svetu, nie?