parfém cez internet..skúsenosti?

hanuschka

Fantomka aj ja som tak nakupila nedavno, kupovala som mojej polovici parfum, pretoze sme si dohodli rande, ze pojdeme sa po dlhej dobe vyvetrat, tak som mu chcela taky darcek, nejaku malickost, tak som mu vonavku objednala a bol raaad a ja som zase nausky dostala :P

Amoremioo

patrisienka pozeraj si pri takychto veciach na to, co je najpredavanejsie, aspon mne sa to pri vybere tychto veci vyplatilo, kedze je to pre mna velka neznama, lebo gel na bradu ani fuzy nepouzivam tak neviem odhadnut, co je dobre :D

slivca

zuzula to mi ani len na um nezislo, ze aj cosi taketo, ale idem to hned pozriet, co je to zac, co taka sranda stoji :) lebo bracho ten si pestuje a stale sa mu smejem, ze je ak inspektor poirot :D by odpadol keby som mu nieco taketo kupila, ze ten jeho styling podporim :D :D

Mravcik

Tak ono sa dá nakúpiť lacno aj z Notina. Ak využijete dopravu zadarmo, 5%zľavu na nákup, 5% cashback alebo pozrieť aj nejaké iné zľavy. Sledujte túto stránku, prípadne si nechajte posielať newsletter www.kodino.com :)

patrisienka

Zuzula ako si sa k tomuto dostala?? To si len tak polovici kupila a sa mu to pozdavalo? Alebo to si on priamo vybral?
Lebo v panskej kozmetike sa teda ja nejako nevyznam, je to pre mna velka neznama :D

zuzula28

Slivca existuje vyskúšaj pozrieť napríklad balzam Reuzel Beard je to balzam ktorý tvaruje a aj hydratuje. Je to super ak niekto chce mať pekné fúzy a v peknom tvare ;)

slivca

mimila gel na fuzy? to si robis srandu? toto by mi ani len nenapadlo, ze nieco take vobec jestvuje, ze daco take je mozne, co by to malo akoze pomoct?

mersia

Mimila fuzy si nechava? To si dnes malokto nechava, ten moj si nechava bradu celu, akurat som sa ho pytala par dni dozadu, ze kedy to da cele dolu, lebo vyzera ovela mladsie, ked ju nema, ale ze moc sa mu do toho nechce, ze sa lepsie s nou citi, tak tiez asi mu pozriem nieco na starostlivost, lebo ked ma bradu dlhsiu tak uz mu tak kade jako stoji, ze nedrzi jeden tvar :/