parfém cez internet..skúsenosti?

tifaniass

Miza ale ved to nie je na skodu...To je dobre...Radsej taketo veci, darceky ktore vyuzijeme a nie nejake zbytocnosti...

zlatusa

Mimila toto je však úplne normálne, že každá máme rada niečo iné, mám kamarátku, ktorá zase len ťažké vône a to teda keď je vonku 35 stupňov tak pre mňa to nie je nič príjemné, ale tak každý to máme inak a ono je to presne o tom :)

mimila

gaspura mne velmi sedia take kvetinove, take svieze, skor by som to prirovnala, ze take letne, ja by som ich aj v zime nosila, vobec mi to nevadi ako mozno niekomu inemu

miza

norikka-my sme si tento rok na Vianoce len voňavky medzi sebou celá rodina vymieňali :D Som opomenula raz, že to je také vďačné a evidentne viacerí členovia naše rodiny ma počúvali. Keby ma tak aj v iných veciach chceli :D

norikka

Laurittko take nieco by som ani sebe nekupila a teda este aby som taku vonu mala dat niekomu ako darcek, no to by som sa asi od hanby prepadla, ked uz tak nejaky originalny pekny parfum a nie dake napodobeniny a neviem co.

Eliona

Laurittko takýto parfum sa mne osobne nepozdáva. Už som to raz cítila, ale podľa mňa to neni bohviečo. Nemám pocit, že to plní to, čo to akože sľubuje. Ja si objednávam z Notina parfumy a teda to mi vyhovuje, vyberám podľa vkusu, to čo sa mi páči a nesľubujem si nič také jak popisujú napríklad feromóny, ide o to aby parfum sa páčil mne a aby som sa vďaka nemu cítila ešte sebavedomejšia.

laurittko

ked chceš kvalitny parfem, tak odporučam parfem s feromonmi. Tiež ich použivam a su naozaj skvele. Kupujem ich na nete v eshope superlove. DLho vydržia a mužom sa vone velmi pačia (obsahuju feromony)

norikka

Gaspura teraz tieto akcie su perfektne, ja si ich tiez idem, uz tolko darcekov mam, ze sa neviem dockat, ked ich budem balit :)

Gaspura

Dia tá sada sa mi páči, aj cenovo celkom OK. Tak to zaradím do možností po ktorých by som siahla toto ma oslovilo. A teraz pozerám, že tiež na tom eshope majú black friday, tak mi to vyčarilo úsmev na tvári :D