parfém cez internet..skúsenosti?

lexxa

Dia a toto používa alebo si to len tak objednala?
Chcem takéto čosi kúpiť aj bratovi, aj drahému a asi aj svokrovi. Lebo neviem čo iné kúpiť. Otec ten chcel nejaký ďalekohľad, tak tomu ten, ale ostatným chlapom v našej rodine neviem čo. Preto pozerám parfum, kozmetiku, len či sa trafím do vkusu to netuším :D

dia58dia

Vyskusaj si najst na Notino Jimmy Choo Urban Hero, to je sada, ktora obsahuje normalny parfum, potom taky malicky, ze do auta, do tasky alebo tak a balzam po holeni, pre mna je tento rok toto ta spravna volba. Je to taka prijemna a hlavne nevtierava vona :)

Gaspura

Tutri len na to zabúdame, my sme si povedali, že si na Vianoce len nejaké maličkosti pokúpime, tak by som chcela parfum mužovi, len aký? Alebo nejaký set? Čo by ste mi poradili? Nekupujem mu takéto veci bežne tak ho chcem prekvapiť :)

norikka

Ale tak lasku si vieme aj inymi sposobmi prejavovat, ale ano uz som pocula o tom, ze jestvuje az pat jazykov lasky, takze kazdemu asi zalezi na niecom inom. Ja si nejako na darcekoch nepotrpim, ale ked nejaky dostanem a z lasky, tak je to pre mna ozaj krasny pocit. Ale ovela radsej darceky rozdavam, niekedy proste slovami neviem opisat to aki doleziti su ludia pre mna tak aspon takto to chcem dat najavo.

tutri

*Amoremioo*
Možno keď ty začneš tak potom to aj on bude opätovať..Každému vo vzťahu vyhovuje niečo iné..Ale vášeň a iskru, moment prekvapenia a takéto veci treba udržiavať..

Amoremioo

Tutri aj ja si myslim, trochu som bola prekvapena aj z toho, co pisala, ze si vymienaju taketo drobnosti.
Lebo nie kazdy to tak robi, teda my to nerobime a cim viacej nad tym premyslam, tak ma to tak podnecuje k tomu aby som z casu na cas urobila radost aj ja tomu mojmu chlapovi :)

tutri

*zlatusa*
Čo si..Asi nepoznám takého chlapa ktorý by sa týmto trápil..Aspoň ten môj vyberá len podľa toho, čo sa mu páči a je jedno aký je mesiac, aké je obdobie a všetko okolo toho..Buď alebo..

zlatusa

To je krásne a aký parfum si mu kúpila? Akú značku? Chlapi tiež nejako riešia to, že či letný parfum alebo na zimu?