parfém cez internet..skúsenosti?

tutri

*hanuschka*
Vieš čo dala som za 30ml 80€, ale to mi vychádzalo najlepšie cenovo..Podľa toho, čo som si porovnávala eshopy a aj obchody..A viem, že je trváca, že mi dlho vydrží..

mijja

Ja staviam na známych a overených vôňach, aj keď musím povedať, že veľakrát ma pokúša skúsiť niečo len tak bez toho aby som vedela ako vonia, ale ešte som nenabrala odvahu. Ale pozerám akurát, že Notino má, že z niektorých parfumov si vieš aj vzorku kúpiť, tak asi aj to vyskúšam :)

lorQa

Len dôležité je objednať si parfum, ktorý bude kvalitný.
Takže ja som prestala skúšať kadejaké eshopy, ale idem na istotu, kde viem, že kúpim kvalitný parfum a za dobrú cenu ;)

aayanb

Parfém si väčšinou objednávam cez makeup.sk pretože ponúkajú široký výber výrobkov a kozmetiky. Taktiež doručenie je naozaj rýchle za rozumnú cenu.

tutri

*fantomka*
Mne teraz sa páči vôňa M. Micallef Ananda..To je typ, ktorý mne sa úplne hodí na leto..Jar..Keď už je tak teplejšie, toto je úplná paráda..Je to taká kvetinovoovocná vôňa, ktorá mňa úplne rozžiari..Už len aby prišlo teplo a aby sme mohli chodiť aj von..A budem najšťastnejšia..

fantomka

slivca Ak nieco vyberies posli, mna to potesi aspon budem vediet po com sa pozriet, lebo uz mam len trosku na spodu toho mojho a teda chcem vystriedat. Trosku zmenu :) Tento co mam teraz som si kupila cca takto pred rokom, ked pandemia zacinala a mozno ked zmenim vonavku tak aj situacia vo svete a u nas sa zmeni :P

slivca

mimila teraz sa ja chystam, ze si nejaky lahky parfum vyberiem, predsa uz ide jar, slnieco bude svietit, teplejsie bude, tak chcem to predsa aj citit, tak sedim a vyberam :P