parfém cez internet..skúsenosti?

dia58dia

Tutri to je fakt, minule som bola u susedy, lebo mi chcela ukazat novu spiralu, ze aku ma dobru a ta snad 6 flakonikov ma, co strieda som sa jej pytala ze naco tolko, ale ona proste ide pocitovo, kazda ma ine zlozenie a ide podla nalady. Na mna je to moc, ale ked to jej sedi.

tutri

*norikka*
Každému vyhovuje iné...Mám kamarátku ktorá ešte aj v teplých dňoch používa proste ťažké vône, čo si ja predstaviť neviem žeby som si také čosi na seba dala...

norikka

Mersia tuto som sestre zaciatkom leta z Notina objednavala, ma ju velmi rada na leto, je to taka hrava, taka prijemna vona, ked su teple dni, mam pocit, ze tie vyssie teploty akoby este ju tak zjemnovali, co je super, lebo nie je tazka ;)

mersia

Mimila skus kuk Cheap & Chic Chic Petals, taky cerveny flakon, tu mam rada a potom este v podobnom flakone taku bledomodru, ta je tiez fajn, to su take dve od tejto znacky, co mam rada, co su take svieze a pekne ktore stoja za to. Ja teraz uz hladam nieco zase na jesen, lebo ved sa pomaly ochladzuje, tak musim si nejaku novu najst, coby mi sedela :P

lilinida

..mimila mam s viacerymi a zakazdym ma ta vona dostala, ale pre mna vacsina aspon teda co som od tejto znacky skusala tak na mna to skor posobilo, ze to boli take typy vone na leto. Ze su take kvetinove, svieze.

mimila

ake mate skusenosti s moschino vonami? ktore typy sa oplatia vyskusat? pozeram uz dlhsie sa po tejto znacke, lebo maju teda kadejake zaujimave flakoniky, tak ma zaujimalo, ci sa oplati nieco z toho vyskusat, ze ake su tie vone :)

mijja

Dia to raz si prajem mať takúto nevestu ako si ty, že myslíš ešte aj na svokru a ideš jej kupovať nejaký parfum, to máloktorá niečo takéto robí. Myslím, že väčšinou v takomto vzťahu sa dávajú len také darčeky, že aby sa nepovedalo, preto toto čo si napísala ma tak príjemne prekvapilo.

dia58dia

Zuzula to je pravdou, ono to nie je na skodu taketo nieco vychytat mam to aj ja rada :) Lebo aj dnes som pozerala tento eshop, co si pisala a nad 30 euro je doprava zadarmo, tak to pojdem vyuzit a pojdem svokre nejaky parfum objednat, lebo chceme jej ist cez vikend zavinsovat :)

zuzula28

Mimila podľa mňa stále sa dá niečo nájsť, napríklad na Notino, čo viem mávajú stále na niektoré parfumy aj napríklad dopravu zadarmo a už to je niečo, že to človeku pomôže, poteší no nie??