ma niekto s tym vysetrenim skusenosti? mam ho podstupit, lebo len nedavno sa mi objavili zdravotne gastro-problemy. bojim sa, lebo som pocula, ze vraj to velmi boli a ze obcas ani oblbovat nepomoze. je to tak? ci sa nemam bat?
Kolonoskopia
cajka,
to je vrxol! nedaj sa! anorexia je predsa diagnoza na zaklade inych prejavov, tak neviem, ako ta tak moze uzavriet.aj ked by som to osobne nexcela, ale mali ti dat klystir.ked ti prehanadlo nezabera, a ak dodrziavas dietu,pred vysetrenim, tak tekuta stolica sa da aj odsat...takze o com?
aj ja mam ist na kolono.1x sa nepodarila,mala som tam stolicu.neviem ale mne to prehanadlo XPREp vobec nepomohlo.lekara som na to upozornila,ale nic.teraz sa bojim.neviem ci mam ist.ajle 2roky patraju co mi je,schudla som.a nemam ani krv v stolici,niekedy ma prehana,ale..ak tam nepojdem lekar mi surovo povedal,ze tak ma uzavrie ako anorekticku.nepoznate v okoli p.bystrice,ziline nejakeho NORMALNEHO LEKARA
baby, nie je to az take zle, trpela som pri tom, ale da sa to zvladnut a ako sa uz spomynalo pri Ctecku nie je vsetko jasne...takze nebojte sa , ja som zazila aj horsie, bola som v nemocnici mesiac a mam tych vysetreni za sebou vela, radsej by som sla na to ako by mi mali nieco zistit neskoro!
bola som na kolono 6 krat.za ziva je to sialenstvo a kto ma este aj bolesti tak klobuk dolu-2krat uspota je celkom v pohode.
zrzka,
chodis na gastro do thalion zariadenia?
hm,
som citala ich stranku, ked som tam sla na gastro.. dnes idem do poradne k jednemu gastroenterologovi.. tak uvidim, co mi povie, ale dufam, ze kolonoskopiu nebudem potrebovat..
zrzka, si dobra,vidim ze sledujes novinky. a informovala si sa uz na to, ci zatial nepotrebujes
kapsulova endoskopia stoji 31.000,- Sk vid www.thalion.sk
teda aspon v tomto centre..
viem, robia to na rengenologii na velkych kramaroch v blave na CT, robi to primar... alebo skus tabletovu endoskopiu criev a celeho traviaceho traktu-mikrokamera-prehltnes, ale myslim, ze si to musis uhradit, mozno niekde to preplacaju.. asi ako kde, podla indikacie
a nevieš v ktorej nemocnici to robia,najlepšie v Blave?dík