ma niekto s tym vysetrenim skusenosti? mam ho podstupit, lebo len nedavno sa mi objavili zdravotne gastro-problemy. bojim sa, lebo som pocula, ze vraj to velmi boli a ze obcas ani oblbovat nepomoze. je to tak? ci sa nemam bat?
Kolonoskopia
Baterka....no rakovinu urcite nie.
...nestihne moc vysterilizovat
Dakujem,velmi si mi pomohla:)
to nemyslite vazne s tou hygienou rekto a kolonoskopie? to naozaj? a co mozem chytit, to je hrozne? aj rakovinu?lebo ta sa v crevach nachadza teraz dost. fakt to robia jak na beziacom pase jeden za druhym a rychlo, to sa nestihne moc steri
Neboj, ty to zvládneš, zvládli to aj iní. Nemysli už na to, o chvíľu to budeš mať za sebou. Držím palce.
uff,co by sa mi mohlo stat?neboj,viac vystrasena byt nemozem:)
No tajne jesť to by som ti pred zákrokom neradila.... :o) Nebudem ťa tu strašiť, čo by sa ti mohlo stať.
Ak ti bude veľmi zle, povedz to lekárom a oni ti iste pomôžu, tá infúzia je dobrá, tak sa na ňu kľudne spýtaj, keby ich to nenapadlo... :o)
No prvy den len voda,druhy prehanadla a na treti den na vysetrenie. Ved budem ako ziva mrtvola. Aj ja som myslela na infuziu, dufam ze na nu budu mysliet aj oni:)alebo to nevydrzim a tajne sa pred zakrokom najem:)
A to ti povedali lekári, že tri dni pred zákrokom nemôžeš jesť? Ak ano, tak iste dostaneš umelú výživu, tj. infúziu, ktorá ti nahradí jedlo a tekutiny, takže nebudeš hladná a vydržíš to v pohode.
Aduliena,ja nevydrzim nejest. Mam velmi rychly metabolizmus. Staci ze nejem 6 hodin a sa mi toci hlava, trasiem sa a je mi nevolno,proste sa musim najest. Potrebujem nejaky tip, ako to bez jedla prezit,fakt si to neviem predstavit.