Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kolonoskopia

triška

No ja by som sa chcela vyjadriť hlavne k tomu "tvrďasovi" keresovi....
Každý prípad je individuálny!!!
Hlavne ide o to,že ak nemáš nález tak potom sa to ozaj dá zvládnuť,ale ak máš nález tak ako písala Mojaaa.To je potom iný horor.A každý z nás má prah bolesti iný tak netreba hneď človeka zhadzovať,že je citlivka.Mne zistili zápal a malé vriedky a pri vyšetrení som myslela ,že umieram...že mi trhajú vnútornosti a oblbovacia injekcia ma akurát tak paralizovala,ale bolesti neutlmila.Som myslela,že ma roztrhá.
Ale jedno je isté,som tu a žijem,tak sa to dá prežiť:))) Len je to asi najnepríjemnejšie vyšetrenie.Cez ústá mi to robili 3krát a ten 3.raz som si to dávala sama ,lebo praktikantky to nezvládali:))
Veľa síl pri prekonávaní zdravotných problémov a hlavne prevencia nadovšetko!!

joni_

na to kolono som bola v nemocnici v Ruzomberku a o narkoze nepadlo ani slovo :(
ale nevadi zvladla som, mozno by som sa skor bala tej narkozy co to so mnou spravi??

joni_

pred gastrom sa netreba pripravovat, len rano na lacno ani nepit, neboj to zvladnes, je to neprijemne (ved je to cez krk :)) ale neboli to, to bude dobre, drz sa
ak ti streknu umrtvenie do krku tak sa odporuca potom este tak 2 hodiny nejest a nepit aby ti nezabehlo, bude sa ti horsie prehltat ked to bolo umrtvene, inak je to v pohode :)

mojaaa

citlivka haha ....ked to raz boli tak co urobis ..ja som mala v creve zapal a ked mi tam prechadzal tou hnusnou tycou ani nevies ake to bolo.....dali mi malo injekcie vobec mi z nej nic nebolo ...citlivka n abolest niesom ale fakt to bolelo kazdy na to moze reagovat inac tak sa laskavo skludni