Kolonoskopia

jana71

JA SOM BOLA DNES NA KOLONOSKOPII,ALE NEZVLADLA SOM TO.ISLO TO LEN DO 60CM HROZNE TO BOLELO.DUFAM, ZE NIE SOM JEDINA.

lejn

nie nic take ako histologia nemam a v narkoze som nebola nic mi nedali len ide o to ze ja som nepozerala mala som radsej zatvorene oci...

joni_

a bola si v narkoze? ak nie tak to by si videla ze beru vzorku, do tej hadice zavedu este taky tenky drotik s malickymi kliestikmi na konci

joni_

no malo by byt vsetko zapisane v papieroch, akurat asi nie ludskou recou :)) budu to nejake latinske skratky, nemas tam nieco ako histologia alebo nejka skratka od tohoto slova? mozmo tam mas popisane uz len priamo vysetrenia co z tej vzorky urobili ???

lejn

chcem sa opytat vie niekto ze ked som bola na kolonoskopii a v papieroch som mala napisane co mam vsetko v norme ze ci mi zobral vzroku na biopsiu a tak bez toho aby mi to povedal?

joni_

frey uz to mas za sebou?
no to ta akosi dost trapia, ja som mala pripravu na to len jeden den - mineralky a prehanadlo a na druhy den vysetrenie. Prezila som a nechytila som ani ziadnu chorobu, to zvladnes. Drz sa.

lejn

baterka je to dobre len stoji 30 000sk a neda sa pomocou nej odobrat vzorka... takze ma to aj nevyhodi ale urcite je lepsia ako prezit to v bolestiach.

baterka

fray prepac,nemyslela som to tak, len sa bojim presne ako ty.
citala si o kapsulovej endoskopii? v niektorych centrach v blave ju robia,no je dost draha! ale spolahliva, sterilna jednorazova a vysetri od ust po konecnik vsetko

baterka

...myslis ze nie?...
no ja neviem, ono sa povie ze nie, ale ci je to ozaj aj pravda...
jak to aj tak dokazes ze si to "chytila" napr. na nejakom vysetreni u doktora. no nijak, tak sa povie, ze sa to neprenasa, ze

Najčítanejšie články