ma niekto s tym vysetrenim skusenosti? mam ho podstupit, lebo len nedavno sa mi objavili zdravotne gastro-problemy. bojim sa, lebo som pocula, ze vraj to velmi boli a ze obcas ani oblbovat nepomoze. je to tak? ci sa nemam bat?
Kolonoskopia
pre MARIAA
mariaa
si tu niekde? raz si tu bola a spominala si akusi KVAPKU KRVI.
ozvi sa
jana 53,skus nemocnicu Milosrdnych bratov,mne to sice robili "zaziva",ale za opytanie nic nedas.mozno za nejaky priplatok.mna to tiez dost bolelo, najhorsie je to,ze ti naplnia crevo inertnym plynom/musia ho nafuknut aby dobre videli vnutro a lahsie sa pohybovala hadicka/.nastastie nic neodhalili, lae som rada,ze som to absolvovala.aspon mam istotu.lepsie aiko zanedbat cosi.
mariaa to je fajn ze to mas za sebou, no prijemne to urcite nie je, ale aspom pre mna boli uz aj horsie veci, aj mne ten posledny raz brali vzorku z tenkeho creva, sak som myslela ze su s tou hadickou uz na druhom konci :)) ale aspom to neboli
a co vysledky?
ja idem zajtra ocnej kvoli chronickemu zapalu a potom na kontrolu na imunologiu, som zvedava co sa dozviem :( trochu mam nervy
JONI_,takze ja to mam uz za sebou...:0)))).....no nebolo to nic,p[rijemne lekar mi povedal,ze som to mala stazene este tym,ze mi museli ist az do tenkehocreva,ale nejak som to zvladla...myslim,ze z bozou pomocou a lekar bolo prijemny a ludsky...ale nie je to moc prijemne,lenze ked clovek musi ist tak co uz....jedna pani tam bola tak to vzdala...aso kazdy reagujeme inak...potom tam bol jeden chlapec...okolo 18rokov a ten to bral velmi statocne,lebo ho nebolo ani pocut..inak sme poculi jednu pani ako jej nadvihuje zaludok...neviem ci je to dobre pisat tieto veci,aby som neodradila inych...uz som rada,ze to mam za sebou...pekny den ti prajem...
presne,ja som hned dnes volala a uz ani na to nemyslim,potom dam vediet...pekny den...no uz len zbytok dna...:0))))...
mariaa tak drzim palce :) napis ako bolo
najlepsie je dlho nad takymito vecami neuvazovat, lebo potom sa clovek zbytocne boji, proste ist co najrychlejsie a hotovo, nech to mam za sebou :) bola som na gastre uz asi 4x u troch doktorov a kazdy ma iny pristup, ten posledny to ani neviem kedy a ako urobil - najskor som bola nastvana ze to ide ako na beziacom pase a ziadny sucit ale potom som bola rada ze to bolo velmi rychlo hotove :))
joni_,pekny den tebe,ale aj vsetkym....no uz som sa dohodla s lekarom...pondelok idem na vysetrenie a v utorok by mi to hned urobili...aj ja som velmu citliva na bolest jana53...ale dufam,ze to zvladnem z bozou pomocou a velmi dobrym lekarom....a jeho citlivym pristupom...
Ahojte! Ja sa odhodlavam na kolono uz dva roky, lebo prvy raz mi vysetrenie pre velke bolesti museli prerusit - mam dost znizeny prah bolesti:(
Vie mi niekto poradit, kde v Blave mi to vysetria s anesteziou (vraj sa da robit "ciastocna"...) a kolko sa za to plati? Vdaka vopred!
ako presne tak ako niektory tu pisete bolest je individualna kazdy ju berie inac . Ja som bola na obidvoch vysetreniach ale co sa tyka kolono tak zalezi aj na tom kolko centimetrov vam musi zaviest a cim viac cm tak to aj zaboli aspon mna to bolelo ... ale prezila som to ale jasne treba ist a overit si ci nejde o nieco vazne
presne tak vela stastia ..urcite si to treba dat urobit ....vsak ide o vase zdravie ....na to vysetrenie nespominam v zlom akurat na tu bolest ale terz sa uz na tom docela dobre zabavam ...treba to fakt len prezit a ta bolest je individualna