Kolonoskopia

[zruseny12]

joni_,budem musiet to zvladnut,ale netesi ma to.../ta hadicka/
inak pojdem aj na ocne,ale nechcem to mat take rozlietane atd.tak postupne chcem to nejak riesit...
pravda,ako pises....jedno z druhym velmi suvisi...clovek by ani nepovedal...ale ked sa trochu clovek nad tym zamysli,tak jedno na druhe je nadviazane a staci ked nieco vypadne....a je uz koniec a este ked sa zanedba...tak tiez drzim prsty,nech to ide k lepsiemu...aj tebe...

joni_

ahoj mariaa, no na tu hadicku asi pojdes, na kontrolu, ale ak liecba zaberie tak to stoji zato, to zvladnes :-) prajem vsetko dobre
ja uvidim ake budu vysledky z krvi, dnes mi brali nieco a toho 30.9. este mozno nieco dalsie reumatolog, ja mam s tymi ocami problem - suche oci a chronicky zapal, imunologicka mi povedalal ze mam velmi zly vysledok a preto chce aj to reumaticke, lebo vraj to moze spolu suvisiet... kazdopadne som rada, (ako pises)ze sa veci trosku hybu
ak ta bolia oci a nevidis citat, tak urcite tej ocnej chod, mozno potrebujes okuliare

[zruseny12]

joni_,ale vies,co ma napadlo?na jednu starnu som rada,ze mi nasli ten bacil,ale na druhu stranu...asi po vybrati tabletiek a prelieceni budem musiet ist zasa na tu hadicku do zaludka a tenkeho creva:0((((..........koli kontrole...tak to nie som velmi rada...:0(((..........

[zruseny12]

no,konecne sa veci hybu,ze?ja som sa objednala aj na kvapku krvi hned...
dufam,ze to uz bude len dobre,ja mam tiez problem aj s ocami,mna rezu,vadi mi ostre svetlo a nevidim na male pismenka uz sa mi rozmazuju a boli ma hlava ked citam,take drobne pismenka...uz som bola aj objednana na ocne,ale nevyslo to,bolo mi v ten den zle a este v ten den som sla do osteocentra-tak som radsej sala len do osteocentra a ocne som vynechala,ale tiez pojdem na ocne,neskor...
mne robili u obvodnej test na reumu,ale ze nemam...ale mna lamu bolia kosti...prave som uz pisala na inej teme,ake mam bolesti kosti atd.dnes som mala blbu noc...vies co je dobre na reumu a bolest kosti?KOSTIHIJ LEKARSKY...
LISTY VYVAR DO KUPELA...NA BOLEST KOSTI...
A KOREN...SA DA DO LIEHU...MA LIECIVE UCINKY NA KOSTI,KLBY,CIEVY/ZBERAT BY SA MAL OD 7.9.-14.9./
KOREN KOSTIHOJA SI MOZES DAT AJ DO BIELEHO VINA NA 5-6TYZDNOV...TIEZ NA BOLESTI A KOSTI...
ja planujem si nazbierat aj koren aj listy
mam obdobie,ze ma lamu nenormalne kosti/ako ked mas reumu,alebo ked je zmena pocasia-ale zaujimave,ze nemam reumu.../no ale uvidime,co bude dalej...NEBUDEM ROBIT ZAVERI,LEBO ESTE NEVIEM AKY JE TO BACIL,A CO BUDE DALEJ KED SA PRELIECIM...ALE SOM ZASA O TROCHU DALEJ...SOM RADA...
AJ TY SA DRZ...A NECH VSETKO SA NA DOBRE OTOCI,ja som doma,nezamestnana,tak ani PN nepotrebujem,ale urcite robim chybu,ze si nepytam PN...

joni_

ahoj mariaa, no snad ti to pomoze ked prelieca ten bacil :-)
ja som bola vcera na imuno na kontrole, takze posledne vysledky svedicia o nejakom probleme bud v peceni alebo nieco reumaticke. Urobia mi tie krvne testy este raz a tiez idem 30.9. na reumatologiu na vysetrenie a odbery, a potom s vysledkami znova na imuno a uvidime. Vraj aj tie suche oci co mam tak to byva casto pri nejakom reumatickom ochoreni. Ak by sa tam nieco naslo, tak ma mozno este poslu do Piestan na specialne pracovisko ohladne reumy a bolesti a unavy atd..
Inak teraz momentalne je mi nanic, som na PN :-(
drz sa

[zruseny12]

joni_,takze som volala koli gastrofibr.ako som pisala,ze som tam bola,mam nejaky bacil,len cez tel.mi to sestricka nepovedala,11.9.si idem pre lieky...ty sa mas ako?ja som dnes mala blbu noc...

bubblinka

Tí ktorí idú na kolono ... v nemocnici u Milosrdných Vám to urobia v narkóze. Zaplatíte za to 200 Sk a to je cena za hodinu pobytu na lôžku (musíte absolvovať po vyšetrení)a domov musíte ísť len v sprievode.

[zruseny12]

atata,este ti chcem napisat,ze ked idem niekde k lekarom tak ukazujem aj to vysetrenie z Kvapky krvi...a mozem ti povedat,ze niekde to akceptuju...lebo ked mi brali krv len u lekara,stale som mala ze vraj vybornu a bola som zdrava ako repa podla nej,a ja som ledva chodila,ked som bola na kvapke krvi,tak mi tam zistili nedostatok vit.sk.B,a to prave sposobene stratou stressu...a mozem ti povedat,ze toto ma zachranilo...tazko takto vysvetlovat ludom...ja viem ako som sa citila a ako sa citim teraz...a to je pre mna podstatne...aj neurologicke som tie vysetrenia z kvapky krvi ukazala a povedala mi,ze mam to brat a dodrziavat aj tu liecbu...aj ta ANALYZA VLASOV nemusi byt zla,tiez som chcela na nu ist,len ta stoji 2000sk aspon mne to tak povedal dotycny a nerobi sa priamo pred clovekom,a kvapka krvi sa robi priamo pred pacientom,takze tam mozes vidiet krv pred branim doplnkov a ked prides po 2x tak po brani doplnkov ,a ako sa ti zmenila krv....mne sa zmenila....a dost k lepsiemu...aj som to sama na sebe citila,ze mi pomahaju doplnky,len clovek musi aj sam chciet a robit aj ine veci,nie len brat doplnky a cakat...treba zmenit zivotospravu,cvicit,pozitivne mysliet atd.lebo samotne doplnky nepomozu ked clovek nechce...ja stale hovorim,ze keby som nesla na tu kvapku tak dnes som na vozicku a na psychiatrii....