Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kolonoskopia

[zruseny12]

este chcem napisat,ze ta kvapka krvi je len moja osobna vec,ze tam chodim a platim si ju a to vysetrenie,co mi robil je zasa po inej stranke,lebo to je hradene aj poistovnou atd.a keby som ze odmietla toto vysetrenie tak ma nebudu v osteocentre sledovat a mozem dopadnut zle...je len nahoda,ze mi to robi lekar,ktory robi a zaobera sa aj kvapkou krvi....lebo je gastro...a ja som o tom vedela,tak som sla k nemu na vysetrenie zaludka a criev....inak som si mohla zvolit aj ineho gasroent.
ak budes este nieco chciet kludne sa opytaj,len neviem kedy budem zasa na PC,na tu ANALYZU VLSOV sa ti pokusim opytat....na kontakt...pekny den ti prajem...

[zruseny12]

...na crevo vysledky budu az 14.-18.8.alebo ked nie vtedy tak az v septembri mam zavolat....
dufam,ze som ti odpovedala na vsetko ak nie tak napis,co este chces vediet...

[zruseny12]

kontakt na rozbor vlasou neviem,ale raz bol z naesho vchodu clovek u mna,ze robi take nieco a tiez mi ponukal ANALIZU VLASOV,tak ak chces tak ti to mozem zistit a potom napisem kontakt....
do BA-neviem stranku,ale mozem ti napisat iba adresu kde sidlia atd.a mozes tam osobne zajst...BAJZOVA9/A,mudr.Hromadova-by to mala robit tu Kvapku krvi....

[zruseny12]

k tej KVAPKE KRVI-to lekar do toho moc nemiesa,ale ked pojdem pre vysledky tak mu to spomeniem podla toho ake budu,lebo myslim,ze mne velmi poskodil aj stress a ci to nesuvisi s tym,a na Kvapke mi ho potvrdil,ten stress-ze som v miernom stresse....doplnky, co mi predpisal na Kvapke mi velmi pomohli,povedala by som,ze ma zachranili..../tiez mi povedal,ze mam travenie v poriadku,aj teraz mi povedal,ze mam zaludok a vsetko ok,na kolonoskopiu som uz mala ist skor,bola som aj objednana,ale nevydrzala som nejest,tam sa nemalo jest 3dni....tak som to zrusila...

[zruseny12]

...to vysetrenie mi robil koli tomu,ze som bola na denzinometrii a zistili mi,ze nemam kosti zodpovedajuce svojmu veku,mam ich odvapnene a davala som moc 12-hod.a krv a nemala som vysledky ok,chyba mi stale vapnik...takze ma s osteocentra poslali na gastro aby sa vylucila,alebo potvrdila celiakia.....a nemohla som to odmietnut,lebo by ma potom v osteocentre neliecili a nesledovali,a ja teraz musim sa dat sledovat,chodi sa uz potom kazde pol roka na kontroly atd.

atata

mariaa
tak dik,
no a naco ti robil to vysetrenie zaludka vlastne?ked ti robil aj kvapku krvi-z tej kvapky ti to nevyslo?a tie doplnky ak beries ti nepomohli na zaludok a crevo? co ti zistil sondov.na kolono si nebola?
jaj, a este nevies aj kontakt na rozbor vlasov-vlasova analyza,nahodou...dik

[zruseny12]

atata,tu som,ale neviem presne co chces,nemam teraz moc pristup k PC,tak ked sa ti neozvem hned tak neskor...ale napisem ti aspon kontakty a ked chces sa na nieco spytat tak nappis ja sa pokusim ti odpisat....
BA-02/55568280
KE-055/6232640
Zilina-041/5624960
TO vysetrenie,cez usta do zaludka a tenkeho creva mi prave robil lekar,co sa zaobera tou KVAPKOU KRVI,lebo on je aj gastroen.doobedu sa zaobera gastro a poobede kvapou krvi....

[zruseny12]

joni_,no ja som tiez myslela,ze to je uz az na druhom konci...:0)))).......ale,uz to je za mnou...vysledky zo zaludka,ze su ok,vsetko mam v poriadku kyseliny,zvierac,ze mi funguje atd.a vysledky z tenkeho creva budu az 14.-18.8.a ked nie vtedy tak az v septembri,lebo aj krv mi brali 3skumavky na vseliake alergie...tak uvidime,zelezo v krvi je tiez ok....zatial sa maj krasne,nemam moc pristup k PC,ale az to bude mozne ozvem sa....pekny den...