ma niekto s tym vysetrenim skusenosti? mam ho podstupit, lebo len nedavno sa mi objavili zdravotne gastro-problemy. bojim sa, lebo som pocula, ze vraj to velmi boli a ze obcas ani oblbovat nepomoze. je to tak? ci sa nemam bat?
Kolonoskopia
Ja som kolonoskopiu pežila dnes a musím povedať, že to nestálo za ten veľký strach ktorý som mala týždeň pred vyšetrením. Bolo to asi preto, že mi známi opisovali pocity svojich blízkych, čo znamená že zážitky boli väčšinou zveličené a samozrejme hrozné. Odporúčam radšej diskusiu s podobne postihnutými na fóre, ja som si vybrala tie upokojujúce info a hneď bol strach menší. Musím povedať, že tá injekcia je skutočne účinná a myslím, že ju dajú každému aj bez vyžiadania. Pôsobí hneď a aj keď to vyšetrenie nie je zrovna príjemné, bolesť hneď zabudnete. Pozitívne na tom je, že len toto vyšetrenie prezrie črevko dokonale a viete presne na čom ste. Nebojte sa, sú aj horšie veci v živote, hlavu hore!
Vobec nie, asi hodku dve po zakroku trosku nafuknuta, a brucho trochu bolelo,ale ked vzduch prirodzene vyfucal,bolo vsetko OK. Ked som prisla domov zozrala som celu pizzu a na druhy den stolica normalna
Mali ste po kolonoskopii este par dni bolesti brucha, alebo daco podobne, problem so stolicou..? Dakujem za info.
Ahoj joni_,tiez nepletiem v kuse,este jeden klobucik a tiez zasa si dam pauzu.../niekedy som plietla az do rana..3hod.a zvladla som vsetko syna,domacnost atd.teraz pletiem chvilu a som ako....troska/este ,ze ta unava opadla,dufam,ze sa uz nevrati/
tiez rada citam,ale casopisy,ucila som sa nemcinu...ale presne ako pises...na to sa treba sustredit,inak je to zbytocne mrhanie casu...drz sa...
Ahoj joni_....tak to je mi luto,s tym veducim...ja sa mam lepsie,ale pletiem tak aj s toho som dolamana...idem sa prejst po spravach.../ale pletenie ma bavi,tak chvilu si oddychnem a zasa pletiem,ako s kazdou pracou...pekny vecer ti prajem a aj zajtra peknu nedelu...
joni_,ja sa dnes necitim najlepsie,tak nie som na PC...citim,ze aj vela casu stravenych pri PC,mi skodi...a aj vcera som umyvala okna tak ma vsetko boli...:0((((....
jasne,len mysli na seba,lebo ked sa uplne znicis,uz ani tolko si nenajdes pracu...teraz maju podmienku aj aby clovek bol odolny voci stressu...prajem ti prijemny vikend a nech sa ti polepsi...pa