ma niekto s tym vysetrenim skusenosti? mam ho podstupit, lebo len nedavno sa mi objavili zdravotne gastro-problemy. bojim sa, lebo som pocula, ze vraj to velmi boli a ze obcas ani oblbovat nepomoze. je to tak? ci sa nemam bat?
Kolonoskopia
ja som neplatila za narkozu vobec nic. Ale niesu ochotni dat narkozu hocikomu, lebo potrebuju cloveka na kolono otacat hore dole a s nejakym obeznym clovekom to proste nejde. ked som sa objednalavala, prisla na mna pozriet anesteziologicka, videla ze mam 50 kil aj s topankami, tak v pohode suhlasila
dakujem putka...preto sa pytam,lebo ja som mala tiez ist na kolono...a nic mi neponukali ani nic na dverach nebolo napisane...ale nakoniec som nebola...
Fajront!Odchádzam,majte sa,nech vám to všetkým dobre dopadne!
Tú kašovitú stravu 2 dni pred vyšetrením a tekutiny 1 deň pred vyšetrením a na vyšetrenie nalačno.Neviem,ale tuším sa ráno v deň vyšetrenia môže piť voda.
Aaaaaa....všetko sa mi stratilo,čo som napísala a nemohla som sa dostať naspäť ...nechcelo ma to pustiť na stránku zdravie.sk ...neviem prečo.
Ja som jedla pred vyšetrením - postrúhané jablko,krupičnú kašu,piškoty v čaji....ale veľmi málo,lebo som sa bála,aby som bola dobre vyčistená.A 1 pred vyšetrením som hlavne pila čaj.Veľa teplého čaju,aby som nemala pocit hladu.
ja som tiez bojko, ale viem prezit bolest.
Nie,ja som bola u dr.Ušáka.Baby hovoril,že on je najlepší odborník.Pravda je,že som ho ani nevidela,lebo sestička mi dala injekciu a už som o ničom nevedela.
Tie ceny za injekciu sú asi odlišné,ale poviem vám dievčatá,že ja som taký bojko,že nemienim čakať,či ma to bude alebo nebude bolieť,radšej nech si nič z nepríjemného vyšetrenia nepamätám. Moje kamartátky,s ktorými som to pred vyšetrením preberala,mali rôzne skúsenosti- aj dobré aj zlé a ja som nechcela riskovať.
v TT u dr. Pekarkovej?
ja som pocula, ze ak to doktor robi pomaly a ty to vies predychat nie je to take hrozne. poznam ludi, kt. na tom boli aj 6 krat a bez injekcie. ja mam skor obavu z pocitu nahoty :))