Kolonoskopia

no ved

ja som neplatila za narkozu vobec nic. Ale niesu ochotni dat narkozu hocikomu, lebo potrebuju cloveka na kolono otacat hore dole a s nejakym obeznym clovekom to proste nejde. ked som sa objednalavala, prisla na mna pozriet anesteziologicka, videla ze mam 50 kil aj s topankami, tak v pohode suhlasila

[zruseny12]

dakujem putka...preto sa pytam,lebo ja som mala tiez ist na kolono...a nic mi neponukali ani nic na dverach nebolo napisane...ale nakoniec som nebola...

puťka domáca

Tú kašovitú stravu 2 dni pred vyšetrením a tekutiny 1 deň pred vyšetrením a na vyšetrenie nalačno.Neviem,ale tuším sa ráno v deň vyšetrenia môže piť voda.

puťka domáca

Aaaaaa....všetko sa mi stratilo,čo som napísala a nemohla som sa dostať naspäť ...nechcelo ma to pustiť na stránku zdravie.sk ...neviem prečo.
Ja som jedla pred vyšetrením - postrúhané jablko,krupičnú kašu,piškoty v čaji....ale veľmi málo,lebo som sa bála,aby som bola dobre vyčistená.A 1 pred vyšetrením som hlavne pila čaj.Veľa teplého čaju,aby som nemala pocit hladu.

puťka domáca

Nie,ja som bola u dr.Ušáka.Baby hovoril,že on je najlepší odborník.Pravda je,že som ho ani nevidela,lebo sestička mi dala injekciu a už som o ničom nevedela.

puťka domáca

Tie ceny za injekciu sú asi odlišné,ale poviem vám dievčatá,že ja som taký bojko,že nemienim čakať,či ma to bude alebo nebude bolieť,radšej nech si nič z nepríjemného vyšetrenia nepamätám. Moje kamartátky,s ktorými som to pred vyšetrením preberala,mali rôzne skúsenosti- aj dobré aj zlé a ja som nechcela riskovať.

aaaaa

ja som pocula, ze ak to doktor robi pomaly a ty to vies predychat nie je to take hrozne. poznam ludi, kt. na tom boli aj 6 krat a bez injekcie. ja mam skor obavu z pocitu nahoty :))