Kolonoskopia

puťka domáca

Mariaa,ja som bola v Trnave.No hned,ked som sa išla objednať,tak na dverách mali napísané,že injekcia stojí 300 Sk,tak som si ju vypýtala.

aaaaa

a kde ti to robili?mne povedali, ze injekcia stoji 500,-. idem do thalionu v BA. a vraj si nemam davat injekciu, keby to vraj bolelo da sa to pichnut aj pocas zakroku.

puťka domáca

Hurá!Ja to už mám za sebou! Tiež som sa bála....príšerne. Ale teraz sa už môžem s vami podeliť o skúsenosti- nebojte sa. Vypýtajte si injekciu a nebudete vedieť o ničom.Žiadna bolesť,žiadne nafukovanie.Ibaže som musela mať doprovod,lebo inak by mi nedali injekciu. Trvalo to všetko spolu iba 20-30 minút aj s vypísaním papierov,vyzlečením pred vyšetrením,oblečením po,a aj s časom zaplatenia 300 Sk za injekciu.Potom som už len spala ako bábätko a nič si nepamätám z celého vyšetrenia. Inak sa musím pochváliť - všetko je ok.

aaaaa

ja som objednana na kolono. pripada to pondelok a kazali mi uz od piatku jest kasovitu stravu a den pred si dat x-prep po 14 hod. prosim vas co mam jest kasovite aby som hlavne neumrela od hladu. ved skolabujem do pondelka, ja ked nejem 2 hodiny idem odpadnut od hladu.

joni_

bez doporucenia to asi bude drahe, skus sa spytat nejakeho gastroenterologa ci to spravi, a nebolo by jednoduhsie si vypytat to doporucenie?

joni_

no neviem presne kolko to trvalo, zalezi ako daleko idu, ca 20 min.?? to len odhadujem lebo cas som vobec nesledovala ;)

snajka

no ja by som si chcela dat kolono urobit preventivne len neviem kde mi to urobia bez odporucenia,lebo nemam na to vek,ale napriek tomu to chcem podstupit, neviete nahodou kde v blave si to mozem dat urobit?dik