ma niekto s tym vysetrenim skusenosti? mam ho podstupit, lebo len nedavno sa mi objavili zdravotne gastro-problemy. bojim sa, lebo som pocula, ze vraj to velmi boli a ze obcas ani oblbovat nepomoze. je to tak? ci sa nemam bat?
Kolonoskopia
aaaa, ja som bola minulý týžden. tiež som jedla len to, co mi predpisali. normalne, zeleninové polievky, ryzu, chlieb-hrianku s maslom. dalo sa to vydržať a padlo aj kilko dolu. den predtym ma poprehanalo, vecer som spadla ako zarezana, dost ma to vyčerpalo a na vysetreni mi dali oblbovacku, trochu to pobolievalo, ale inak pohoda.hlavne, že mam tam vsetko v poriadku. nic nenašli. tak to som pysna na seba :-)).
este mi nedali, ale mam si kupit x-prep. aj ty si mala to iste? dakujem za podporu, ze sa nemam bat, ze sa to da zvladnut. lepsie sa to cita taketo nieco :)) dik moc.
pupi, ta kapsulovka je prilis draha na to aby som si to mohla dovolit. viem zatat zuby :))
ved prave aj koli tej priprave a vyprazdnovaniu som sa tu pytala na kapsulovu endoskopiu miesto kolonoskopie
joni_za dva tyzdne. bojim sa aj ako zvlasnem tu 3 dnovu pripravu pred ked nemozem skoro nic jest okrem kasovitej stravy. ani ma niec nenapada okrem jogurtov, polievok, krupicnej kase (ta vraj zapeka som pocula). zda sa mi ze uz budem mimo z toho nejedenia a nie este aby som si dala pichnut oblbovak :)) ty si kde bola na vysetreni?
kolonisti ahojte. nenechajte tuto temu zapadnut prachom. mna caka este to vysetrenie a potrebujem vasu podporu :)
...tak ja tiez nie som tucna,som stihla a aj tak mi nikto taku moznost neponukol,i ked som povedala,ze neviem ci to zvladnem...a hlavne nejest,lebo mi prichadzalo zle od hladu...no sak je to uz jedno...ja len,ze mi nikto neponukol taku moznost...
no ja dufam, ze ked to prezilo tolko ludi bez injekcii prezijem to aj ja a bez nejakych zlych zazitkov. ja mam pocit, ze budem mimo od toho hladu, tak nebudem potrebovat ani oblbovak :)
potom napisem zazitky.