Dievcata,kedze je tam v prvej teme uz skoro 4000 prispevkov,zalozila som ,,dvojku'',kedze sa mi neda tam pridat odpoved uz... tak pokracujme tu,ak suhlasite...
Nehanbim sa za to co som dnes zjedla 2
ahojte,
som spat, cez vikend som bola s kamoskami na chate a poviem vam, vycitky, vycitky, vycitky... Pretoze normalny ludia jedia biele rozky s maslom sunkou salamou, a ked chcete si dat suchar a Activiu, tak na vas kukaju ako na blazna a len si pomyslia ze ste blazon... No co uz, musela som zjest ten rohlik. Plus, este vecer sme kazdy opekali, takze spekacik, vela chleba horcica...
Tak napr. vcera som zjedla (vratila som sa uz domov):
R: rohlik s maslom, syrom, 2 kolieska salamy, 2 kolieska sunky
O: gulasova polievka so zemiakmi klobasou+1 krajec chleba
O: 1 velky Maces suchar
V: zeleninova polievka
k tomu som este aj trocha prechladla takze teraz mi jest nechuti... ale budem
Ja vcera :
R - nizkotucny ovocny jogurt, kava s mliekom, zeleny caj
O - morcaci vyvar, dusena kapusta, dva platky bravcoveho peceneho kare
Ol - maly kolacik z listkoveho cesta, kava s mliekom
V - asi 50gramov makoveho zavinu, par gumennych cukrikov
V2 - 5platkov udeneho syra
Nic moc, furt mam na nieco chut, ale aspon si nespomalim metabolizmus...tak dufam, ze budem chudnut pozvolne :-)
Ranajky-kava,pohar cistej vody,Obed-2naberacky polievky,vygrcane,Vecera-krajec chleba so sunkou,broskyna.Cely den cca 2l cistej vody.Jedalnicek chorej baby.ale co uz...Neviem sa zmenit.
sati 17
ano ano o tom to je, dajme si naco mame chut ved zijeme len raz :D
Annyi,to je presne ten prvý krok,ktorýy som pocitovala pri vyliečovaní,tešila som sa na jedlo,vychutnávala si ho a vravela si,ako som sa vedome mohla ukracovať o tento krásny a prirodzený pocit.Trúfam si povedať,že si na najlepšej ceste dievča!:)
Mali by ti dorásť,no kym telu nedodáš potrebné živiny,ťažko sa tvoj problém vyrieši.Kúp si vitaminové doplnky na vlasy na začiatok v lekárni,kým sa tvoj zdravotný stav prirodzene zlepší.
Vlasy mi vo faze nejakej "remisie", ked som sa prinutila aspon par mesiacov stravovat relativne normalne, dorastali. Vyslovene tak smiesne, nad celom to bolo vidiet, ako vyrastaju nove centimertove vlasky... Ale bola som vdacna aj za to...
Tie, ktoré ste sa vyliečili a začali ste sa stravovať normálne, dorástli vám vypadané vlasy naspäť?
tak zatial sa drzim dobre chuti mi dokonca sa na to normalne jedlo uz aj tesim tak vcera napriklad:
R: rozok jogurt s lanovymi semienkami
D: 4 cokoladove bonbony a banan
O: halusky s tvarohom a skoricovym cukrom a pohar mlieka
o: rozok s maslom a sunkou k tomu capuccino
-potom neskor som zjedla nanuk elba
V: halusky s tvarohom to co na obed
V2: vypila som este pohar acidka
vcera som bola u babky cely den a ona strasne dobre vari tam sa neda odolat jedlu :DD
ale musime sa na jedlo pozerat inak vies lebo ty ked si das cokoladu s vedomim ze z nej priberies tak aj priberies pridu vycitky a je to ale ak si ju vychutnas a neriesis kolko ma kalorii je to uz ine a mne velmi pomohlo ze som sa priznala doma moja mama mi v tom velmi pomaha uz to nemusim v sebe dusit teraz ked sa niekedy citim zle normalne pridem za nou a poviem jej mami citim sa zle mam vycitky a zacneme sa rozpravat alebo si vyjdeme niekam do mesta odreagovat sa troska
Annyi - a ako teraz papkas? Ide ti to? Ci len tak aby sa nepovedalo...? Skus napisat napr.tvoj vcerajsi jedalnicek