Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Nehanbim sa za to co som dnes zjedla 2

MaariSSaa

Annyi - ja som mala tiez problem s menzesom, nemala som ho asi rok a 4 mesiace...dokonca mi nepomohla ani vyvolavacka od gynekologa, on sam ma upozornil ( je to moj dobry znamy), ze som velmi pochudla a ze je to urcite z toho, lebo nemam ziaden gynekol.problem, kt.by to mohol sposobit. V tom obdobi som si nasla priatela, bola som stastna a zacala jest, a menzes prisiel. Ale urcite to trva, mozno az po pol roku jedenia som ho dostala. Aj preto sa uz chcem vyhnut tomu extremu s nejedenim, co bolo, lebo ma lekar upozornil, ze mozem ostat neplodna a to si teda neviem ani predstavit. Mam sice len 22rokov ( o mesiac ) no treba sa divat aj na buducnost. A k tym PREHANADLAM - aj ja mam problemy s vyprazdnovanim, presne ako pises, idem tak raz za dva tri dni ale ked sa stane ze nejdem napr. 5-6dni, dam si caj zo senny, tiez je to laxativum, ale prirodne, takze to nie je az tak nebezpecne pre telo. Vyskusala som vselico, aby som rano isla na wc a vyhla sa nafuknutemu bruchu ( mna nafukne tak, ze vyzeram ako tehotna, brucho ma boli, mam ho velke a tvrde ), najviac mi pomaha lanove semeno, kupis v lekarni aj v obchode napr. Billa, daj si rano napr.jogurt, za tym lyzicku cajovu toho semena a zapi vodou, popripade este kavu. A do 15min idem...ked sa aj nevyprazdnim uplne, urcite ide aspon cosi a okrem toho lanove semeno je velmi zdrave, proti rakovine a obsahuje vela kvalitnej vlakniny a bielkovin. Dufam, ze pomoze

Annyi

napriklad ja prehanadlo uzivam fakt len v nutnom pripade ked nejdem uz viac ako 4-5 dni ale ja chodim tak kazdy druhy treti den teraz ale aj tak lepsie kazdy den ja som potom strasne nervozna z toho brucha citim ako keby som v tych crevach mala tehly :-)) aj ked sa snazim jest normalne to travenie som si musela poriadne rozhadzat

Mauer

K tomu vyprazdnovaniu - to som zabudla uviest - skoncilo to tak, ze mam potvrdenu dilataciu konecnika. Znamena to asi tolko, ze sa mi na konci hrubeho creva vytvoril ovela vacsi priestok ako je konecnik samotny. Keby som to "neriedila" prehanadlom, nejdem na wecko aj tyzden a hromadi sa to prave v tom priestore, vytvori sa mi tam "tenisova lopta" ...A toto uz inak ako operacne neporiesim... Nedavam vam rady, aby ste s tym prestali ...bla-bla...to by som nemohla byt po psychickej stranke tam kde vy...Presne vieme, ze je to zle...

timkaa

a to preháňadlo... ja viem, že je to blbosť ho brať, ale ja bez neho neviem ísť. moje telo nechce reagovať, aj keď cítim, že toho jedla je vo mne tak veľa, že už musí ísť von, že ho už muselo spracovať. a aj tak nič. len nafúknuté brucho a pocit, že mám 100 kg. preto ho používam. ale dúfam, že sa ho dokážem zbaviť.

timkaa

Mauer :( ;( ani neviem čo povedať. áno, z toho mám strach. ani neviem ako tie dlhé roky ubehli. len včera som mala 20 a dnes...
nechcem tak skončiť, ale neviem sa z toho vymaniť. bojím sa priberania. dnes som zvládla raňajky, tie väčšinou idú, ale ešte nezabralo preháňadlo zo včerajška a cítim ako mám nafúknuté brucho úplne na umretie.
hej, tie zdravotné problémy sa už hlásia. už dosť dlho. na hlave tri vlasy, suchá koža, ťažko sa hojacie rany a lekárka mi povedala, že mi atrofuje svalstvo. prirýchly vlak, ktorým sa veziem a o to ťažšie z neho zoskočiť.

timkaa

poslednú som mala v novembri 2008. vtedy som ju dostala asi tak tretíkrát za sebou a pred tým som mala tak, že raz za štvrť - pol roka.

Mauer

timkaa
Mam skoro o 10 rokov viac ako ty. Niekedy v 24.rokoch zacala moja cesta "do pekla", ktorou kracas aj ty...A co je podstatne STALE TO TRVA! Presla som asi uz vsetkym - od vracania, tabletiek na odvodnenie, laxativ, cez tabletky potlacajuce chut do jedla... Zuby bez skloviny, vypadane vlasy, degeneracia klbov...Momentalne sa snazim aspon zbavit tabletiek a skusit fungovat bez nich. NEOCITNI SA TAM O 10 rokov. Toto nie je zivot.