Dievcata,kedze je tam v prvej teme uz skoro 4000 prispevkov,zalozila som ,,dvojku'',kedze sa mi neda tam pridat odpoved uz... tak pokracujme tu,ak suhlasite...
Nehanbim sa za to co som dnes zjedla 2
aj ja som bola strasne nervozna ked mi zacalo byt obtiehnute veci ja som nosila detske nohavice velkosti 140 ale v tej mojej chorej hlave som si musela uvedomit ze je to detska velkost
sati 17 - tak gratulujem, ze si sa z toho dostala :) ja uz som tiez v pohode,aspon si myslim, anorexiu nemam urcite, mozno som ju mala a prekonala, alebo aspon silny nabeh na nu,urcite vsak mam PPP. Momentalne uz nie som taka, ze riesim blbost typu - ach boze, zjedla som jogurt a jablko! Teraz sa stravujem relativne dobre, jem vsetko, aj zdrave veci, aj nezdrave, musim si vsak davat pozor na to moje obcasne prejedanie sa, tam je moj najvacsi problem, lebo potom prichadzaju vycitky a mam chut prestat jest uplne. Ano, mam dobru vahu na svoju vysku no tie dve-tri kilecka by som chcela dat dole
Hej všetko na tele trčí i kvoli podváhe,plus dochádza k degenerácii svalovej hmoty,ktorá ako prvá pokrýva kostru.S tym prestaním váženia,je to skvelý začiatok a na jednu vec pozor!Budete nervozne z toho,že vám veci začnú byť obtiahnuté!NUTNE VYMENIŤ ŠATNIK!!!!!!!!!!!Aspoň spočiatku si kupiť dvoje nohavice o čislo vAčšie,nech nieste z tej trošky pribraniea nervozne a nedaj bože vás to vráti spať!
Timkaa,ahoj a gratulujem ku raňajkám!Ano mám detičky-dve:)A ano,mávala som i ja problémi s menzes. ako všetky dievčatá,to je prirodzená reakcia.Ale to bolo pri anorex.,keď už to prešlo do druhej potvory mala som viac kíl a i keď som mala tento problém ,vyzerala som časom už dobre a pre mužov sexi,fakt vidím staré fotky,mala som 52kg.,nikoho by nenapadlo,že mam problém.. postupom času to začalo ustupovať pozvolna samo..a keď som otehohotnela-zmizlo to.a prosím ťa poradím ti,keď sa naješ a budeš mať nutkanie to vyvratit,radšej si urob nejáke brušáky,či si trocha zabehaj-oklam hlavu..A pokús sa brať každý deň nejaký vitamínovy doplnok(mineraly,vitamíny),nech si aspoň čo to tvoje telíčko može dať na fungovanie svojich orgánov,z toho nepribarieš nič,ale aspoň na začiatok je s tým dobré začať.Sama píšeš,že túžiš mať raz rodinu,tak si to daj za svoj nový cieľ a zmysel života-že preto sa zmeníš...
ludia si o mne mysleli ze som zacala brat drogy ked som tak vychudla ale zacat je to najtazsie treba volu ja ked som pribrala prve kilo chcela som zomriet ale odhodila som vahu prestala som sa vazit a teraz nemam odvahu postavit sa na vahu mozno by som sa zlakla a zacala znova a to nechcem
no meriam 160 cm a naozaj mi trcali rebra mohla som si spocitat stavce na chrbte:-) mala som si to vsetko uvedomit skor a nie az ked som prisla o zdravie o kamaratov co mam z toho ze budem chuda ked budem mrzuta a bez zivota hlavne ten menzes ma trapi najviac , niekedy mam aj vycitky z jedla mavam take dni ked vstanem lavou nohou z postele ale vzdy si poviem ze uz ked som dosla tak daleko musim pokracovat nesmiem sa k tomu vratit chcem sa vyliecit mne velmi pomohla aj psychologicka a psychiatricka najprv som odmietala akukolvek pomoc ale zistila som ze je to blbost...a dnes som ranajkovala parok v rozku a netrapi ma to vobec neviem ci si nespravim este jeden :-)))
Maarissaa,tvoja postava váha je skvelá,závidím ti!Ja by som chcela zopár kíl pribrať a nedarí sa mi.:)Skús pocvičiť,spevniť a budeš zo sebou nadmieru spokojná,ti garantujem.A už sa opakujem,ale odporúčam fitko dobreho trénera!
Dievčence,vaše bruchá su v poriadku,len v pomere k zbytku tela sa vám tak zdá,že ich máte nafúknuté-tučné-veľké,lebo všetko osatané je extrémne vychudnuté na vás, tak to tak opticky posobí...Mne dokonca pred rokmi trčala i pin...
Annyi - je mi to luto, ze si padla az na taketo dno, uplne ma striaslo, ked som si precitala tu vahu, co si napisala.Dufam aspon ( pre tvoje dobro), ze si aspon malicka, ked tak malo vazis. Ja som nikdy neklesla az tak rapidne s vahou, ale to je aj tym, ze mam tazke kosti, ako uplne vazne...moja najnizsia vaha bola 52kg pri vyske 172cm, lenze neprehanam, trcali mi vsetky kosti, rebra, bola som slaba, proste to bola moja spodna hranica, myslim ze viac by som uz ani neschudla. AKo zda sa, ze 52kg nie je az tak malo, ale kazdy kto ma stretol sa uplne zhrozil ze ako vyzeram, ze ako keby som mala rakovinu a neviem co - samozrejme ja som sa z toho tesila, ze vyzeram nezdravo. Tak som zacala jest. Za rok som pribrala 10kil. Zacala som znova chudnut, ale sa toho bojim, aby som zase neprepadla do toho. Teraz mam tak 57-58kg, skace mi to aj o dve kila, ked sa niekedy prejem, moj ciel : mat tak 55-56 ale ze mi to nebude skakat, ze budem jest a drzaz si vahu.
maarissaa
ano presne lanove semienka pomahaju nie vzdy ale vecsinou mi to pomoze vzdy ked nejdem tak tiez sa snazim radsej tie prirodne prehanadla bud susene slivky alebo marhule, a ked je to brucho take nafuknute v zime sa to este da lebo pod hrubym svetrom sa to skryje ale teraz v lete pod trickom je to vidiet viac a ked ma volaju kamosi na kupko tak niekedy radsej ani nejdem lebo naozaj vyzeram ako somalske decko ruky nohy jak kostra a brucho jak tehotna......
a s k tomu menzesu este tak ja som vychudla na 37-38 kil menzes som nemala viac ako rok a pol a ked som isla ku gynekologovi tiez mi nepomhla ani vyvolavacka ani na druhy krat , ked mi zacal rozpravat ake problemy s toho mozu byt do buducna prave to ma nejak nastartovalo a zacala som jest normalne, zacala som si uvedomovat co to vlastne robim ze je to sialenstvo teraz som prestala som sa vazit snazim sa kazde zjedene jedlo neriesit ale vychutnat si ho vsetko je to v hlave anorexia mi uplne zatienila mozog ved rozmyslam ako dieta na ktore treba davat pozor a starat sa onho teraz ani neviem kolko vazim ani ma to nezaujima odhadujem ze teraz mozem mat nejakych 42 aj to je malo ale verim ze sa s toho dostanem ak budem pokracovat dalej a mat pevnu volu a ked sa z toho dostanem uz nikdy sa k tomu nechcem vratit lebo anorexia je peklo ktore ma obera o skutocny zivot